Review Center Parcs Parc Sandur

Center Parcs word door vele als mooie vakantiebestemming gezien. U kunt hier heerlijk relaxen en de bungalowhuisjes zijn bijna allemaal vrijstaand en de meeste accommodaties liggen aan het water! Het zwembad is niet erg groot en heeft één glijbaan. Het park heeft alle faciliteiten (centrum, zwembad, fietsverhuur etc.) bij elkaar gecentreerd, namelijk aan het begin van het park, echter hadden wij onze bungalow aan de verste kant vanaf het Centrum, dit betekende minstens 10 minuten lopen per bezoek aan het centrum.

Beoordeling Parc Sandur

Het vakantiepark ligt aan de mooie stad Emmen. Wij hebben hier eerst boodschappen gehaald bij de plaatselijke supermarkt. De stad Emmen oogt iets ouder dan het plaatsje waar wij vandaan komen, maar dat doet niets af van het genot wat je hier kan hebben. Je merkt dat er in Drenthe nog lekker veel ruimte is en dat de mensen wat broederlijker met elkaar omgaan. Na het inladen van de boodschappen, karren we naar Center Parcs Sandur, een mooie rotonde en een “drive-in” check-in balie. Ik moest helaas toch de auto uit, maar was binnen 2 minuten ingecheckt.

Voordelen

  • Vrijstaand huisje aan het water + gratis WiFi
  • Supermarkt op het park (betaalbaar!)
  • Drenthe is een heerlijke rustige provincie

Nadelen

  • Het zwembad is niet erg groot
  • Zwanen (pas op met kinderen & hond)
  • Voor de kinderen was er weinig tot niks extra’s

Vakantiehuisje huren: onze ervaring

Na alle overbodige informatie (wij hadden al op internet gekeken) te hebben gehoord, gingen we naar ons huisje toe. Center Parcs Sandur biedt gratis Wifi aan, en het is een aardig snelle verbinding. Voor de meeste mensen niet erg interessant, maar voor mij was dit een enorm pluspunt! Parc Sandur lijkt op het eerste gezicht een hele mooie vakantiebestemming.

Conclusie & samenvatting

Bij Center Parcs Sandur komt u gegarandeerd tot rust. Zoekt u echter actie en avontuur dan zal Park Sandur misschien niets voor u zijn. De accommodatie is mooi afgewerkt en biedt genoeg ruimte, net als bij bijvoorbeeld Roompot en Landal. De vrijstaande huisjes zijn een enorm pluspunt, ook zijn de tuinen mooi afgescheiden, zodat u niet bij de buurman naar binnen kunt kijken. Wij hebben het enorm naar onze zin gehad en zouden het aan iedereen kunnen aanraden. Enkele nadelen waren het zwembad en dat we elke keer erg ver moesten lopen om naar het centrum te komen.

Plaats een reactie