Hotelkamer met jacuzzi

Zin in een romantisch hotel met jacuzzi? Met een privé bubbelbad op uw eigen hotelkamer kunt u helemaal ontspannen en bent u verzekerd van de perfecte ingrediënten voor een romantisch weekendje weg! Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over de beste kamers met bubbelbad en vind je handige links naar boekingssites waar je de leukste vakanties kunt boeken.

Een bubbelbad op je hotelkamer

In Nederland zijn er veel romantische hotels beschikbaar met een bubbelbad op de kamer. In een dergelijke hotelkamer kunt u lekker een weekend samen bubbelen in een heerlijke prive jacuzzi tijdens een romantisch weekendje weg. Met een eigen jacuzzi op uw eigen hotelkamer kunt u helemaal relaxen en bent u verzekerd van de perfecte ingrediënten voor een romantisch weekend met uw partner. Tegenwoordig beschikken veel hotels over 1 of meerdere bruidsuites en hotelkamers met een eigen privé jacuzzi. Deze bubbelbad maakt dan deel uit van de kamer en kunt u dus ongestoord van het heerlijke en comfortabele bubbelbad gebruik maken. Het biedt u de perfecte gelegenheid om in luxe te ontspannen. Geurkaarsjes en een glas goede wijn erbij nemen alle spanning en stress van de laatste tijd weg. Het badwater kan ook worden verrijkt met essentiële oliën zoals lavendel of bergamot wat in combinatie met de kaarsjes een ongelooflijk heerlijke sfeer creëert. Trek dus weg op een relaxed romantisch weekend met uw partner en neem even de tijd voor elkaar. Droom samen met uw partner weg, steek een paar leuke kaarsjes aan en geniet samen in het bad van een lekker glas wijn. Dit kan een weekendje worden om nooit meer te vergeten.

De voordelen van een eigen jacuzzi

Naast ontspanning heeft het nemen van een bubbelbad ook een zeer gunstig effect op het lichaam. Een jacuzzi is een verwarmd bad met een temperatuur rond de 38°C waarin door middel van lucht bellen worden gevormd. In de spa zijn speciale water- en luchtgestuurde jets geplaatst die uw lichaam van top masseren, terwijl u van het warme bruisende water geniet. Een hottub kan een groot drijfvermogen ontwikkelen waardoor uw lichaamsgewicht sterk zal dalen en u een als het ware in het water zweeft en een heerlijk gevoel van gewichtloosheid ervaart. De watertemperatuur van het bubbelbad kunt u naar uw behoefte aanpassen zodat het bijvoorbeeld aangenaam verwarmend is tijdens koude winterse dagen of verfrissend tijdens warme dagen in de zomer. De krachtige masserende waterstralen van het bubbelbad helpen u helemaal te relaxen en te ontstressen en versoepelen uw verkrampte spieren en pijnlijke gewrichten. Het bruisend warm water in een whirlpool heeft namelijk een geneeskrachtig effect en een speciale helende werking die hydrotherapie of hydro massage wordt genoemd. Een bubbelbad stimuleert intensief de bloedsomloop waardoor reumatische pijn in gewrichten en hoofdpijn kan worden verholpen.