Hotelkamer met zwembad

Wanneer u op zoek gaat naar luxe hotelkamers in Nederland, is de keuze vaak beperkt. Op internet vinden wij veel huisjes die pas vanaf 8-12 personen gehuurd kunnen worden. Deze vakantiehuizen worden vaak met een erg hoge prijs aangeboden en zijn voor de normale Nederlander niet te betalen. Door te kiezen voor een hotel met zwembad heb je toch het gemak van een zwembad (ook al is het geen Privé-bad).

Luxe verblijven met zwemfaciliteiten

Gaat u voor de volledige luxury ervaring of kunt u ook leven met wat minder luxe? De vakantiehuizen in Nederland variëren van hotelkamers, bungalows met complete wellness en verhuur mogelijkheid. Dat gezegd hebbende; er zijn ook luxe vakantiehuizen of hotels zonder een privé zwembad, maar wel met een sauna of een Jacuzzi op de kamer. De roompot biedt verschillende accomodaties op het vakantiepark aan, ook Center Parcs & Landal hebben deze mogelijkheid tot hun beschikking. Via bijvoorbeeld booking.com en Expedia kun je ook eenvoudig hotels met zwemfaciliteiten vinden. Wilt u echter voor die topluxe dan moet u toch verder kijken naar particuliere aanbieders. Online staan ook veel ”Luxe vakantiehuizen met privé zwembad“. De prijzen variëren hier van €600 tot €2100 per midweek, een behoorlijk bedrag, echter voor de volledige vakantie ervaring is dit wel een heerlijk uitje. Door te kiezen voor een losse hotelkamer kun je vaak flink besparen op de kosten. Het binnenzwembad of buitenzwembad moet je dan wel delen met andere gasten.

Bepaal uw prijsklasse & budget

Wanneer u uw keuze maakt, moet u uw prijsklasse bepalen, houdt rekening met toeristenheffingen, belastingen, boekingskosten, deze kunnen al heel snel oplopen en iets waar u zeker rekening moet houden! U kunt al zo €4 euro per dag per persoon kwijt zijn aan belastingen en daar zijn de verdere kosten nog niet mee gedekt. Hotelkamers met zwembad kunnen zo een aardige kostenpost worden, en laten we eerlijk zijn, dat wil niemand. Bekijk dus vooraf goed wat de totaalprijs gaat worden en vergelijk verschillende hotels.

Overnachten met een privé zwembad: Welke omgeving?

Welke omgeving wilt u zelf graag bezoeken? Gaat u voor een bosrijk omgeving, wilt u liever in de stad zijn of juist in “the middle of nowhere”. Dit zijn ook keuzes die u moet overwegen, zo kunt u in de omgeving van de Veluwe, heerlijk rustig “vakantie vieren”. Veel mensen houden ervan om aan het water te zitten, omgeving Rotterdam en Zeeland biedt verschillende accommodaties aan, echter is het wel een stuk drukker dan in het zuiden of het noorden van het land. In Friesland heb je een aantal fraaie vakantiehuizen beschikbaar, er is hier volop ruimte en u kunt hier heerlijk genieten van de natuur. Natuurlijk zijn er ook in het buitenland veel opties. Zo zijn er in Duitsland, België en Frankrijk veel hotels met zwembad te boeken. De prijzen zijn hier vaak nog gunstiger dan in Nederland.