Hotel aanbiedingen

Het hele jaar zijn er mogelijkheden genoeg om een goedkope overnachting te boeken. Echter is het wel zo, dat het behoorlijk uit kan maken wanneer je het boekt. Wil je bijvoorbeeld een weekendje weg rond de feestdagen, dan zal de prijs van dat weekendje weg meestal veel duurder zijn. Dit geldt niet alleen rond feestdagen zoals; Kerst, Pasen, Oud en nieuw, Hemelvaartsdag of Pinksteren. Dagen zoals; Valentijnsdag en zelfs vader-en Moederdag, zijn ook dagen waardoor de prijzen flink omhoog kunnen schieten (net als de schoolvakantie zoals de zomervakantie, voorjaarsvakantie en herfstvakantie). Bekijk hieronder direct de actuele acties bij onze partners:

Een weekendje weg wordt vaak met een vanaf prijs aangeboden, houdt bij het reserveren goed in de gaten, welke prijs het uiteindelijk wordt. De beste hotel aanbiedingen zijn er vaak in rustige tijden, buiten de seizoenen om. Wil je echter wel een weekend weg in het hoogseizoen of rond de feestdagen, zoek dan naar een geschikte bestemming in een goedkoop land. Enkele landen waar de prachtigste aanbiedingen dan naar toe gaan zijn: Tsjechië, Hongarije, Duitsland, België en Polen. Ook in Nederland zijn er soms hele scherpe aanbiedingen beschikbaar.

Hoe vind ik de beste aanbiedingen van hotels?

Is er besloten om een heerlijk nachtje weg te gaan met het hele gezin of gezellig romantisch met z’n tweeën, dan begint de zoektocht naar de beste aanbieder of reisorganisatie. Internet is hier een zeer geschikte optie, om eens te kijken wat de mogelijkheden zoal kunnen zijn. Online vind je tevens de meeste aanbiedingen. Ga je opzoek naar een weekendje weg, zorg dan dat je weet welke wensen je hebt en wat je verwacht van zo’n overnachting. Is dit namelijk duidelijk, dan wordt het zoeken naar een geschikte hotel-deal veel eenvoudiger. Veel vakantie-aanbieders zijn namelijk gespecialiseerd in bepaalde type reizen. Houd je bijvoorbeeld van wandelen of fietsen, dan zijn er speciale aanbieders van wandel-en fietsvakanties. Ook voor stedentrips of een romantisch weekendje, zijn er tal van aanbieders die hierin gespecialiseerd zijn. De grotere hotel-boekingsplatformen bieden vaak het grootste aanbod aan. Hier kun je terecht voor allerlei soorten hotelovernachtingen. Klik daarom direct door naar een van onze partners om de actuele aanbiedingen te bekijken.


Wat kost een gemiddelde hotelovernachting?

Wat een nachtje mag kosten, is natuurlijk afhankelijk van je eigen portemonnee en wat jij ervoor uit wilt geven. Door veel te informeren en te vergelijken, krijg je snel een idee wat er voor een weekendje weg betaald mag worden. Er zijn bijvoorbeeld al prachtige overnachtingen in 4 sterren hotels vanaf € 30,- per persoon per nacht. Ook complete arrangementen met 2 overnachtingen, 2x ontbijt en 2x 3 gangen diner, vanaf € 90,- per persoon, behoren tot de mogelijkheden. Kijk goed wat er geboden wordt bij de aanbieding en check de voorwaarden. De gemiddelde kosten van een hotelovernachting verschilt per land en regio.

Wat zijn de extra bijkomende kosten?

Is er een hotel geboekt, dan komen er vaak nog kosten bij. Houdt hier met je budget rekening mee. Enkele bijkomende kosten kunnen zijn: Ga je met de auto, dan komen er benzine kosten bij. Met het vliegtuig komen er kosten bij voor het vervoer van en naar het vliegveld en eventuele parkeerkosten. Verzekeringskosten, tegen ziekte, ongevallen en diefstal. Kijk bij de boeking of het hotel extra kosten in rekening brengt, zoals: toeristenbelasting, reserveringskosten, schoonmaakkosten, etc.