Over Ons

Een zoektocht op het internet naar betaalbare hotels brengt je vaak op vele verschillende websites die allemaal verschillende tarieven hanteren. Alhoewel het de moeite loont al die aanbieders eens met elkaar te vergelijken, is het een tijdrovende bezigheid. Op hotelchecker.nl worden alle online aanbieders met elkaar vergeleken, en worden de beste prijzen eenvoudig en op een heldere manier getoond. Boeken is eenvoudig, en gaat via een versleutelde verbinding op de website van de goedkoopste aanbieder.

Wat doen wij?

Hotelchecker.nl voert een prijsvergelijk uit, waarbij op prijs, sterren, populariteit en gebruikerservaring geselecteerd kan worden. Daarnaast voeren we vergelijking van hotel-aanbieders uit (kwaliteit, aanbod, beschikbaarheid, service etc.). Bespaar tijd en geld, en gebruik de systemen om hotels te vergelijken die op vele verschillende websites worden aangeboden. De prijzen variëren vaak per aanbieder, en door een vergelijk uit te voeren, kunt u tot vele honderden euro’s besparen op uw hotelboekingen. De daadwerkelijke boeking vindt altijd plaats op de site van de aanbieder (onze hotel-partners).

Wie zijn wij

Hotelchecker.nl wordt ontwikkelend door een aantal avontuurlijk ingestelde ontwikkelaars met een passie voor reizen en een neus voor goede hoteldeals. We houden ervan een goedkoop hotel te boeken op een mooie inspirerende plek, of een aanbod luxe hotels te presenteren op onvergetelijke bestemmingen. We houden het laatste nieuws rondom hotels voor je in de gaten en bloggen hierover op onze blog.

Vestiging / locatie Hotelchecker.nl

Let op: uitsluitend postadres.

Dr. van Deenweg 162
8025 BM, Zwolle, Nederland