Vakantiepark

Het echte ontspannen gevoel is wat je krijgt bij het vakantiepark. Zo kan het mooiste vakantiepark een simpele stacaravan zijn, maar heeft het park top faciliteiten, zo goed, dat de accommodatie er bijna niet toe doet! Hier een aantal vakantieparken die in Nederland hoog staan aangeschreven.

Center Parcs

Iedereen kent Center Parcs: natuurlijk als één van de mooiste parken van Nederland. Center Parcs biedt verschillende parken aan in Nederland, waaronder een aantal bekende vakantieparken: “De Eemhof”, “Het Heijderbos”, “De Kempervennen” en “De Huttenheugte” zijn bekende namen bij de meeste Nederlanders. Center Parcs heeft meestal een mooi indoor zwemparadijs, er zijn hier ook een aantal uitschieters bij, die alléén al voor het zwemparadijs een bezoekje waard zijn! Er zijn verschillende bungalow of hotelkamers beschikbaar. Zo zijn er huisjes vanaf 4 personen tot maximaal 12 personen. Center Parcs is zeker een kandidaat als het gaat om de beste en meest luxe parken van Nederland.

Landal

Landal staat ook altijd bekend om goede kwaliteit, niet iedereen is altijd tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding, maar Landal staat toch altijd zijn mannetje op de vakantiepark markt. Landal heeft ruim 50 bungalowparken in Nederland en maakt hier ook trots reclame over. Enkele bekende vakantieparken zijn: “De Lommerbergen” “Dunimar” “Vitamaris” & “De Hellendoornse Berg”. Landal heeft ook een aantal fijne vakantieparken met fijne golfslagbaden. Ook zijn de Landal parken vaak dichtbij pretparken en/of dierentuinen gesitueerd.

Roompot

Roompot heeft op dit moment 150 bungalowparken & 23 campings tot hun beschikking. Roompot heeft zich vooral gevestigd in Zeeland, waar natuurlijk de ideale ligging, aan het strand, perfect is voor strandgangers. Kwalitatief is de Roompot vaker het jongere broertje van Center Parcs en Landal, echter is de locatie van de Roompot altijd een mooi meegenomen extra! De roompot biedt altijd actuele aanbiedingen aan en hun last-minutes zijn al vanaf 50 euro per midweek/weekend te boeken!

Alternatieven parkketens

Er zijn in Nederland heel veel zelfstandige parken. Dit zijn parken die niet bij een ketel horen. Daarnaast vind je ook nog een groot aantal aanbieders van parkvakanties die wel een groot aanbod hebben. Denk dan onder andere aan: Europars, Belvilla, Molecaten, Topparken, Oostappen, Hogenboom, Sunparks, RCN, Libema, Pierre&Vacances, Interhome, Novasol, UplandParcs, DanCenter en FranceComfort.