Reisgids: Wat te doen tijdens een overnachting in Drenthe

Vakantie in Drenthe vieren kunt u het beste met een van de vakantiehuizen van Vakantie en Drenthe. Vlakbij het authentieke buurtschap Lhee en het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld, een natuurgebied met uitgestrekte heidevelden, vennetjes en bossen, staan mooie Nederlandse vakantiebungalows waarin u tijdens uw vakantie echt tot rust komt.

Attracties in Drenthe

Tijdens een vakantie in Drenthe ervaart u een fijne mix van pure rust en verrassende afleiding. De natuurgebieden kennen een bijzonder rijke historie en een veelzijdigheid aan bossen, heidevelden, zandverstuivingen en meren. Al fietsend, wandelend of vanaf de rug van een paard zult u de mooiste plekjes ontdekken. Na uren struinen door de natuur is het goed toeven op een terrasje in het mooie Drentse dorpen of is een duik in één van de vele recreatieplassen een mooie afsluiter van de dag!

Top 10 bezienswaardigheden voor jouw vakantie in Drenthe

  1. Nationaal Park Dwingelderveld
  2. Kamp Westerbork
  3. Drents Museum in Assen
  4. UNESCO Geopark de Hondsrug
  5. Hunebedcentrum
  6. TT Assen
  7. Wildlands Adventure Zoo
  8. Koloniën van Weldadigheid
  9. Attractiepark Drouwenerzand
  10. Monumentendorp Orvelte

Verschillende vakantiehuisjes en vakantieparken

In Drenthe staan vele bijzondere vakantiehuisjes. Vele vakantiewoningen zijn in particulier bezit en staan op de mooiste plekjes. Er is keuze uit vele goedkope vakantiehuisjes, maar ook uit luxe vakantiebungalows. En last-minute boekers kunnen in Drenthe genieten van een extra voordelige last-minute aanbieding. Voor welke optie je ook kiest, vanuit elk huisje ben je in Drenthe zo in de prachtige natuur. Vakantie vieren in de natuur terwijl u heerlijk wandelt of fietst over één van de vele fiets- en wandelpaden in Drenthe!

Geschiedenis en cultuur

Nergens anders in Nederland, vindt u zoveel overblijfselen van onze voorouders dan in Drenthe. Hier staan prachtige bungalowparken, voor een leuke vakantie met z’n tweeën, maar ook voor kleine en grote gezinnen met kinderen, voor paardenliefhebbers, voor natuurliefhebbers, teveel om allemaal op te noemen. Dankzij de mooie natuur is een vakantie vanaf de vakantiehuizen in Drenthe nog aantrekkelijker. Kortom alles voor een onvergetelijke vakantie vind je hier. Kortom: Voor een fijne vakantie moet u in Drenthe zijn.

Plaats een reactie