Reisgids: Bezienswaardigheden in Amsterdam

Wil je een weekend weg, naar één van de leukste steden van Nederland, ga dan naar het bruisende Amsterdam. Ontdek samen met je partner, vriend of vriendin het nachtleven in deze grote, mooie stad. Maak rondvaart over de Amsterdamse grachten of geniet van een picknick in het Vondelpark. Amsterdam staat ook bekend om zijn historische en culturele bezienswaardigheden die je in alle rust kunt gaan ontdekken.

Excursies in Amsterdam
In Amsterdam vind je een ruime keuze aan romantische hotels. Via allerlei websites kun je een romantisch hotel boeken. Voor ieder budget is er wel een romantisch hotel te vinden. Beleef bijvoorbeeld een romantisch weekend in, de met 5 sterren, Grand Hotel Amrâth. Dit hotel heeft allerlei faciliteiten en jullie kunnen hier samen romantisch genieten in een heerlijk wellness centrum, en de entree is voor de hotel gasten natuurlijk gratis. In het Centrum van Amsterdam staat Hotel Seasons. Dit 3-sterrenhotel ligt op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, het Waterlooplein en het Rembrandtplein. Wil je je geliefde echt verrassen met het ultieme romantische weekendje weg reserveer dan een hotel met ontbijt op bed en een leuke extra’s, zoals champagne, rozenblaadjes of chocolaatjes. Natuurlijk hoort er naast het ontbijt ook een romantisch diner met kaarslicht bij.

Shoppen in Amsterdam
In Amsterdam kun je ook heerlijk samen winkelen bijvoorbeeld luxe shoppen in de PC Hooftstraat, of urenlang winkelen in de Kalverstraat. Als jullie dol zijn op antiek, dan moet je echt een bezoekje brengen aan de Spiegelstraat. Voor uren lang snuffelen op verschillende kleurrijke marktkramen is winkelen op het Waterlooplein een echte aanrader. En het meeste bezochte en besproken winkelstraat in Amsterdam is toch wel de Albert Cuypmarkt.

Uitgaan in Amsterdam
Na een hele dag winkelen in het mooie Amsterdam kunnen jullie gaan genieten van het bruisende nachtleven. De terrassen in Amsterdam zitten tot diep in de nacht altijd bomvol en op het Leidseplein vind je veel bioscopen, theaters en natuurlijk de cafés. Amsterdam kent vele discotheken en heb je hier de ruime keuze uit concert, theater of filmvoorstellingen. In Amsterdam zijn er meer dan 50 bioscopen en filmhuizen te vinden. Éen van de mooiste bioscopen van Europa is het Tuschinski Theater, dit Theater beschikt over een luxe foyer en hier kunnen jullie samen genieten van een romantisch avondje film kijken. In Amsterdam is er zoveel te beleven, overdag, s’avonds en s’nachts. Jij en je geliefde zullen in Amsterdam het meeste romantische weekendje tegemoet gaan.

Plaats een reactie