Hotel boeken in Polen

Polen is een land gelegen in het midden van Europa. Het is een land met een rijke geschiedenis. Het is bekend geworden bij reizigers door de mooie stedentrips naar Warschau. Je kunt ook steeds beter per auto door het land reizen. Het land is aanzienlijk goedkoper dan Nederland. Zo ben je voor een mooi hotel gemiddeld wel enkele tientallen euro’s goedkoper uit. Het land grenst aan o.a. Duitsland, Slowakije en Tsjechië. Op deze pagina kun je veel informatie over een vakantie in Polen vinden en eventueel direct een leuk hotel reserveren. 

LandPolen
HoofdstadWarschau
Gemiddelde prijs hotelovernachting€95,5
TaalPools
ValutaPoolse zloty (PLN)
Beste reistijdmei, juni, september en oktober
Aantal inwoners39 miljoen
TijdzoneUTC+02 (tijdsverschil: geen)
Telefooncode+ 48
Gemiddelde zomertemperatuur24,1 graden

Zoek beste hotels Polen december 2023

Wil je een unieke vakantie? In Polen kun je prachtige bezienswaardigheden bezoeken waaronder Krakau, Mazurië, Toruń, Gdańsk, de mijnen Wieliczka en Bochnia, natuurgebied Białowieża, Wroclaw en Auschwitz Birkenau. Een mooie mix van steden, cultuur en historie. Tijdens een vakantie in Polen kun je genieten van de rust in de prachtige natuur, maar natuurlijk ook een actieve vakantie vieren in de bergen of op het water. Zoek je een goede hotelaccommodatie in Polen? Gebruik dan direct hieronder het zoekformulier. Vul je reisperiode in en zoek een mooie slaapplek. 

Booking.com

Populaire regio’s voor een hotelovernachting in Polen

Een goedkope hotelkamer boeken in Polen? Kies hieronder een van de beschikbare regio’s voor tips en actueel aanbod! Ontdek ook hotelaccommodaties in Portugal en vakantieaccommodaties in Slovenië.

Populaire plekken in deze regio:

Informatie over openbaar vervoer in Polen

Polen heeft een uitstekend openbaar vervoer. De nationale spoorwegmaatschappij is Polskie Koleje Państwowe(PKP). Tickets en tijden vind je op www.ozklad-pkp.pl. Populaire treinstations zijn Warszawa, Kraków, Łódź, Wrocław, Poznań, Gdańsk. Wil je liever vliegen? Bekende luchthavens zijn Warschau (WAW), Gdańsk (GDN), Krakau (KRK) en Katowice (KTW). Vliegen kan met o.a. LOT (www.lot.com). Voor meer info zie www.gov.pl. Het adres van de ambassade is: Kawalerii 10, 00-468 Warszawa, Polen