3 redenen om een hotelkamer in Nederland te boeken

De meeste Nederlanders hebben half niet door hoe mooi Nederland kan zijn. Dit komt omdat ze liever op vakantie gaan in andere landen. Wanneer je een jaar lang gewerkt hebt, wil je even in een andere omgeving zijn waardoor veel Nederlanders een vakantie buiten Nederland verkiezen boven een vakantie in Nederland. In dit artikel vertellen we de voordelen van een hotelkamer in Nederland!

De reisafstanden zijn een stuk korter

Een duidelijk voordeel. Wanneer je besluit om in Nederland een hotelkamer te boeken dan zijn de reisafstanden een stukje korter. Dat is een voordeel aangezien je niet zo lang in de auto hoeft te zitten. Zeker wanneer je kleine kinderen hebt, kan dit een voordeel zijn. Er zijn genoeg leuke plekken in Nederland die je met het gezin kunt bezoeken, denk bijvoorbeeld aan Zeeland, Maastricht, Terschelling en de Veluwe. Vanuit Utrecht kan je vrijwel elk deel van Nederland binnen 1 – 2,5 uur bereiken. Daarnaast bespaar je ook veel tijd door met de auto te gaan: niet urenlang wachten op bijvoorbeeld luchthaven Schiphol.

Een vakantie in Nederland is goedkoper

Over het algemeen betaal je voor een vakantie in Nederland minder geld dan een vakantie in het buitenland. Dat komt met name door de lage reiskosten. Je hebt daarnaast ook geen andere extra kosten zoals tol of milieustickers. Natuurlijk zijn de uitgaven vaak hoger, aangezien Nederland een duur land is in levensonderhoud, maar je hoeft geen duur vliegticket te kopen om rond te reizen in Nederland.

Je spreekt de taal

Een ander belangrijk voordeel van een hotelovernachting in Nederland is dat alles lekker vertrouwd is. Je kunt gewoon Nederlands spreken, je kunt gemakkelijk communiceren met de receptie en een restaurant. Daarnaast zijn de accommodatie ook altijd goed bereikbaar per telefoon en via internet (webcare).

Vakantie Nederland online boeken

Nederlandse hotelkamers kan je op veel verschillende plekken boeken. Bekende boekingssites zijn Booking.com, Hotelspecials en Trivago. Je kunt ook direct bij het hotel een reservering doen. Dit is in veel gevallen nog goedkoper ook.

Plaats een reactie