Beste hotels in Creazzo boeken

Verblijven in een populair hotel in Creazzo? Deze plaats is een veelzijdige locatie in het gewest Veneto in het druk bezochte Italië. In deze omgeving boek je o.a. drie-sterren accommodaties, voordelige B&B’s, complete particuliere vakantiehuisjes, resorts, parken en campings. Altijd een geschikte accommodatie voor weekendtrips, stedenvakanties of als je voor je werk weg bent (zakelijk). Assistentie nodig bij het zoeken en boeken? Wij denken graag met je mee! Met onze slimme adviestool bekijk je voordelige Italiaanse hotelkamers. Desgewenst kan je hotelsites vergelijken, de mooiste kamers online reserveren en actuele actiecodes aanvragen.

  • In de omgeving van Creazzo zijn er talloze vakantieverblijven en huisjes.
  • Suggestie hotel: Prenočište Zlatni Klas Otrovanec.
  • Ervaar het gemak van: een badkamer van alle gemakken voorzien, een lekker ruim bed en extra faciliteiten zoals internet.
  • Verblijf in aantrekkelijke hostels of een luxe wellness Italiaans resort.
  • De perfecte vakantielocatie om de goed beboste regio en historische gebouwen van Veneto te bekijken.
  • De actuele gemiddelde prijs van een centraal gelegen hotelkamer in Creazzo met goed ontbijt ligt rond de €132,40 per booking.
Booking.com
PlaatsCreazzo
RegioVeneto
LandItalië
Adres voor navigatieVia Michelangelo Buonarroti, 36a, 36051 Creazzo VI, Italy
Afstand vanaf Utrecht865 kilometer
Gemiddelde prijs per overnachting€132,40
Plaatselijk hotelAmazing home in Pitomaca with WiFi, Heated swimming pool and 2 Bedrooms

Zoek goedkoop hotel in Creazzo

Kijk jij naar een leuke citytrip of wil je een gunstig gelegen verblijf voor een zakelijke trip? Een voordelige hotelkamer in Creazzo reserveren is dan iets wat je zoekt. Een lekker vers ontbijt, een separate badkamer, barretjes en restaurants in de directe omgeving en een behaaglijk bed. En ook: een compleet gestylde kamer en elke dag schone handdoeken. De standaard prijs van overnachtingen in een hotel zijn elke dag weer anders. Wij ondersteunen je bij het reserveren van een hotelverblijf met de meest gunstige prijs. Alle tips beschrijven we in de how-to hieronder.

Goedkope hotelovernachting in Creazzo boeken inclusief ontbijt

  1. Datum van aankomst en vertrek

    Begin als eerste met het aanklikken van een reisbestemming. Zoek specifiek op het centrum van Creazzo of in een bepaalde wijk. In de volgende stap selecteer je de noodzakelijke incheckdatum en het aantal nachten van je verblijf. Niet vergeten: overnachtingen buiten de grote schoolvakanties zijn in de regel betaalbaarder.

  2. Hoeveel mensen reizen mee?

    Bepaal het aantal volwassenen en of er kinderen aanwezig zijn. De hotelzoeker vraagt vaak ook om de leeftijd van de kids. Voor familie-groepen is er soms een aanbod met royale familiekamers. Een verblijf voor baby’s is vaak gratis (tot 2 jaar). Indien gewenst kan je de reizigers over meerdere kamers verdelen.

  3. Kies een budget

    Toon alleen betaalbare kamers door een max. budget in te stellen. Bijvoorbeeld €87,50 per nacht. Een gemiddelde goede hotelovernachting in Creazzo ligt hier op €132,40 (excl. toeristenbelasting en boekingskosten). Voor een meer luxe kamer . Voor meer luxe kom je al gauw uit op €270,90. Toont de boekingssite geen kamers? Doen dan wellicht wat concessies. Het boekingsplatform zal je diverse hotels tonen die overeenkomen met de gewenste reisdata, het aantal gasten en jouw maximale budget.

  4. Filteren op faciliteiten

    Je ziet nu alle hotelaanbiedingen die overeenstemmen met je vakantiewensen. Heb je de keuze uit heel veel opties? Handige filters zijn hotelketen, de mate van luxe, de gemiddelde reviewscore, betaalopties, buurtschap, afstand tot bezienswaardigheden, openbare parkeerplaats, kookgelegenheid en ontbijt en voorwaarden rondom het meenemen van een hond (huisdieren). Je kunt het nog specifieker maken met filters zoals: airco, restaurant, wellnesscentrum / spa, wifi / draadloos internet, speeltuin, zwembaden ook televisie, kamer uitzicht, aanwezigheid lift, fietsverhuur, rookvrije kamers, rolstoeltoegankelijk.

  5. Bevestig en betaal

    Maak een keuze uit de beschikbare hotels en check de kamers die beschikbaar zijn. Kies jouw kamer, het gewenste ontbijt en de gewenste annuleringsvoorwaarden. Lees de voorwaarden en voer de gegevens van de hoofdboeker in. Je vult hier ook alvast de verwachte aankomsttijd in. Eventueel kan je een speciaal verzoek indienen. Je kunt o.a. vragen naar een late check-out. Je kunt de betaling voldoen middels bancontact, iDeal, creditcard of Paypal. Bij sommige hotels kan je achteraf betalen (soms is validatie creditcard wel noodzakelijk).

Scoor de mooiste goedkope hoteldeals in Creazzo

Voer je wensen in en reserveer de goedkoopste aanbiedingen

Adviesgids: de best passende hotelkamer in Creazzo reserveren

Creazzo is een bestemming in Italië dat je natuurlijk kent van hoofdstad Rome. Er wonen hier zo’n 58 miljoen bewoners. Men spreekt hier Italiaans. Extra informatie: het internationale toegangsnummer is +39, het standaard voltage is 220 Volt. De landelijke valuta is de Euro (EUR). In deze streek boek je tal van hotels, hostels en andere verblijfslocaties. In onze keuzegids tref je achtergrondinformatie over de verschillende soorten logementen waar je kunt slapen.

Overzicht types hotelovernachtingen

Slaapplekken kom je tegen in diverse segmenten. Voor elk budget is er een prima nachtverblijf te reserveren. Wat maakt een bepaalde slaapgelegenheid voor jou geschikt? In de opsomming hieronder lees je een opsomming met vaak gekozen populaire hotels in Creazzo voor stellen, groepen en gezinnen.

  • Luxe hotel: dezelfde luxe als thuis vind je in een 3 sterren of 4 sterren accommodatie.
  • Boutique hotel (Boetiekhotel): klein opgezette plekken met persoonlijke suites met stijl.
  • Appartement (aparthotel): een woning waarbij je altijd onderburen en bovenburen hebt.
  • Hostel (jeugdherberg): een goedkope overnachting met een eigen bed en gedeelde douche / sanitair.
  • Wellness hotel (Spa): een heerlijk hotel met o.a. baden, sauna’s, massage, rustruimtes en uitstekende bedden.
  • Familiehotel: boek een kindvriendelijke hotelkamer inclusief binnen- en buitenzwembad.
  • Zakelijk hotel: zakelijk overnachten inclusief WiFi (draadloos internet), op rekening betalen, conferentiezalen, gratis parkeren, vergaderruimtes, centrale ligging.
  • Vakantiepark: een eigen vakantiehuisje op een park met sport- en eetfaciliteiten.
  • Bungalow (cottage): een sfeervolle chalet om de omgeving te verkennen.
  • Camping (glamping): de opties voor kamperen bijvoorbeeld een vouwwagen, lodgetent, caravan, stacaravan, mobile home, bijzettent.
  • Bed & Breakfast (Pension): een kleinschalige accommodatie met logies & ontbijt.

Welke faciliteiten vind jij belangrijk?

Via het internet hotels reserveren is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Je kunt zeer gericht zoeken op eigenschappen zoals activiteiten, verzorgingstype, reviews, prijzen, aantal sterren, ligging. In onderstaand hoofdstuk kan je aan de slag met de meest belangrijke faciliteiten waar je op kunt filteren.

  • Met sauna: niet alleen slapen maar ook relaxen in bijv. het stoombad.
  • Met jacuzzi (whirlpool): geniet samen met je partner van een romantische hotelkamer met bubbelbad.
  • Hotel met zwembad Creazzo: in de zomer lekker vertoeven in een (verwarmd) buitenbad.
  • Met balkon / terras: geniet vanuit je kamer van een fenomenaal uitzicht.
  • Hondvriendelijk hotel: als je een plek wilt bezoeken waar je jouw huisdier mag meenemen.
  • Met fitness: jouw ochtend actief beginnen in de gym.
  • Rolstoelvriendelijk: vrij van drempels en obstakels, lift en eigen parkeerplaats.
  • Gratis parkeren: jouw auto parkeer je op de prive-parkeerplaats of openbare weg.
  • Gratis annuleren: gemakkelijk jouw hotel omboeken of annuleren tot 24 uur voor aankomst.
  • Overig: bowling, paardrijden, golf, tennis, fietsverhuur, squash.

Zoek overnachtingsplekken op de mooiste plekjes

Voor veel mensen is ook de plek een belangrijk aspect van de boeking. Specifiek op zoek naar een appartement in de binnenstad van Creazzo, in de buurt van musea en andere bezienswaardigheden of wellicht een kleinschalige accommodatie midden in het bos? Hierna vind je een opsomming met meer over de locaties die in trek zijn.

  • Hotel in de natuur: heerlijk wandelen of fietsen vanuit jouw natuurhuisje in het groen.
  • Aan het water: heerlijk zwemmen, zonnebaden of je vishengel uitgooien.
  • Hotel aan zee (de kust): strandwandelingen, relaxen in de zon en genieten van de rust.
  • Hotel in het bos: bijzondere vogels en dieren spotten in het groene bos.
  • Vlakbij het centrum: geniet van leuke winkeltjes en heerlijke restaurants.
  • Bij luchthaven Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO): kies voor verder reizen met het openbaar vervoer.
  • Bij treinstation: duurzaam reizen via o.a. Roma Termini (Rome), Milano Centrale (Milaan), Venetië, Napels, Bologna, Bari, Florance.

Goedkoop overnachten in Creazzo voor dit weekend?

Zoek direct overnachtingsplekken en boek een bijzondere verblijfsplek

Kamers voor elk reisgezelschap

Ga jij zelfstandig een reis maken, voor zakelijke doeleinden of ga je op vakantie met de kinderen? Liever een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer? Bij het boeken van een hotelkamer dan vul je het aantal volwassenen en kinderen in. Je ontvangt van dan uitsluitend deals die overeenkomen met dat specifieke aantal mensen.

  • 1-persoonskamer (single-room): zakelijke hotelkamer met bureau en wifi.
  • 2-persoonskamer (double-room): van basic tot junior suite met hottub of sauna.
  • Kamer 3 personen: vaak een combinatie van tweepersoonsbed met slaapbank.
  • Kamer 4 personen: aparte bedden in 1 ruimte die vaak verschoven kunnen worden.
  • Familiekamer: gezinskamer goed toegankelijk met kinderwagen met kinderbedje/babybedje.
  • Slaapzaal backpackers (hostel): betaalbare manier van overnachten (vaak stapelbed).

Boek de kamer i.c.m. een verzorgingsniveau

Je verblijf omvat natuurlijk niet alleen de slaapkamer. Zo kun je heel veel arrangementen bijboeken. Bij het bespreken van een overnachting zijn er velerlei verzorgingstypes. Deze vind je hieronder.

  • Logies & ontbijt: een heerlijk continentaal ontbijt in de ochtend.
  • Halfpension: dit betekent een slaapplek + diner en ontbijt.
  • Volpension: een pakket inclusief ontbijt, lunch en diner.
  • All-inclusive: onbeperkt genieten van lekker eten en drinken (vaak in buffetvorm).
  • Roomservice: de lekkerste producten op jouw kamer bezorgd door de ober.
  • Restaurant (buffet): je kunt soms zelfs à la carte eten (uitgebreide menukaart).
  • Bar & Lobby: een ontspannen plek voor een afsluitend drankje in de hotel bar.

Boek bijzondere B&B’s in Creazzo

Een bed en breakfast is een plaatselijke (kleine) accommodatie wat perfect is voor een weekendje weg. Gewoonlijk bevindt de B&B zich in of naast een gewoon huis. Het leuke van een B-en-B is het persoonlijke tintje, een veelzijdig ontbijt en de rust en kleinschaligheid. In veel gevallen is het voordeliger in vergelijking met een normaal hotel. Bekijk nu ook het hotelaanbod in San Cristoforo.

  • Van de ochtend tot de avond genieten in een inspirerende Italiaanse B&B accommodatie.
  • Vanuit de B&B kun je leuke dingen ondernemen.
  • Een bijzondere slaapplek in Creazzo en de provincie.

Wat zijn prettige vakantiemaanden in 2024?

Een hotelovernachting boeken is geschikt voor een korte vakantie. Het is een goede keuze voor een stedentrip of een complete schoolvakantie. In de omgeving zijn veel excursies te plannen voor vriendengroepen, singles en mindervaliden. In het stukje hieronder tref je de meest gekozen reisperiodes voor 2024.

  • Weekendje weg: een ideale tijd voor een onvergetelijke stedentrip.
  • Midweek: van ma t/m vrij de goedkoopste kamers boeken.
  • Zomervakantie: kies voor het filter met hotelkamers met airco.
  • Herfstvakantie: het najaar is een ideale periode voor een betaalbare homestay.
  • Kerstvakantie: boek een speciaal oud en nieuw arrangement voor extra luxe.
  • Voorjaarsvakantie: boek een gunstige vlucht en hotel in een pakketreis.
  • Meivakantie: kies voor een van de gastvrije pensions in deze aangename periode.
  • Feestdagen: beperkte beschikbaarheid rondom: Onafhankelijkheidsdag, Goede Vrijdag, Pasen, Oudjaarsdag, Pinksteren, Hemelvaartsdag.

hotel-boeken-creazzo-italie

Huidige hotel Creazzo aanbiedingen april 2024

Een verblijf boeken heeft een prijskaartje. Onze specialisten weten allerlei manieren die jou helpen te besparen op jouw overnachting in Creazzo. Hotelprijzen zijn per dag weer anders. Een bepaalde kamer kan bij meerdere hotelvergelijkers voor heel wisselende prijzen online staan. Het is slim om de hoteldeals altijd even te vergelijken. In de alinea hieronder vind je handige bespaartips. Bezoek ook onze pagina over huuraccommodaties in Cavatore.

10 goede bespaartips voor betaalbare hotelprijzen in april 2024

  1. Last-minute: boek vlak voor vertrek voor extra voordeel.
  2. Vroegboekkorting: soms krijg je juist extra korting wanneer je tijdig boekt.
  3. Vergelijkingswebsites: Vergelijk hotelkamers altijd op Priceline, HotelSpecials, Trivago, Expedia, Agoda, Skyscanner en o.a. Tripadvisor, KAYAK, FareCompare, Hotels.com, Hotelscombined, Momondo voor gunstige prijzen.
  4. Rechtstreeks boeken bij hotels: grote bekende hotelketens als Scandit Hotels, Radisson Blu, Holiday Inn, Mercure, Best Western, Premier Innof Fletcher, NH Hotels, Marriott, Accor, Van der Valk, Hilton laten je rechtstreeks boeken met extra voordeel.
  5. Kortingscodes: boek met promotiecodes via websites als Weekendjeweg.nl, Social Deal, HotelSpecials, Voordeeluitjes.nl, SecretEscapes, Vakantieveilingen.
  6. Pakketreizen: informeer specifiek naar een hotel met vlucht plus vervoer voor een goedkope vakantie en meer overzicht.
  7. Verblijf buiten het centrum: de laagst geprijsde bed en breakfast zul je vinden als je zoekt buiten het centrum.
  8. Particulier vakantiehuisje: check in april 2024 goedkope particuliere vakantiehuizen in Creazzo via onder andere Airbnb, Holidu, Novasol, Belvilla, VRBO, Interhome.
  9. Hostels & herbergen: een standaard hotelkamer op een prima plek (heel relevant voor backpackers).
  10. Familievoordeel en Seniorenkorting: speciaal voordeel voor jonge gezinnen en senioren.

Overzicht met last-minute boekingssites

Online een populair last-minute hotel boeken in Creazzo voor vanavond voor gunstige prijzen? Er bestaan veel platforms die goede voorwaarden bieden. In de box hierna bieden we de meest prettige hotelzoekmachines en prijsvergelijkingssites. Ontdek ook beschikbare hotels in Piadena.

  1. Top 10 hotels Creazzo Booking.com: meer dan 28 miljoen listings in ruim 220 landen.
  2. Airbnb: gemakkelijk en betaalbaar een particuliere slaapplek vinden.
  3. Tripadvisor: op basis van actuele reviews vind en vergelijk je goede hotels, restaurants en bezienswaardigheden.
  4. Expedia: vind de perfecte accommodatie inclusief huurauto (en eventueel vliegticket).
  5. Hotelspecials.nl: zoek eenvoudig op topbestemmingen in heel Europa.
  6. Hotels.com: keuze uit kleinschalige accommodaties en grote ketens.
  7. Trivago: altijd de garantie dat je de beste deal boekt.
  8. Skyscanner: een handige zoekmachine voor vluchten en accommodaties.
  9. Agoda.com: elke dag nieuwe aantrekkelijke dag deals.
  10. Google Hotels / Travel: compleet overzicht met hotelinformatie en prijsindicaties voor de boeking.

Actuele weerbericht voor Creazzo (april 2024)

In Italië vind je het mediterraan klimaat. Het land is met name populair van april t/m juni, september en oktober. Deze reistijd is positief voor wandeltochten, fietstochten en uitstapjes. De gemiddelde temperatuur in de zomer is 30,1 °C. Actueel tijdsverschil: geen (UTC+02). In het volgende overzicht delen we de weersvoorspellingen voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de dagen daarna (7 dagen).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Vakantie FAQ: alle vragen en antwoorden op een rij

Wat kost een gemiddelde hotelkamer in Creazzo?

Een normale accommodatie in Creazzo komt uit op €132,40 per 24 uur. Voor de vrijdag tot maandag (weekend) kost je gemiddeld €397,30. Voor een deftig 3 of 4-sterren hotel moet je al snel denken aan €270,90 per hotelovernachting. Men vraagt voor het goedkoopste hotel €86,90 voor 1 hotelaccommodatie. Een pakket inclusief ontbijt kost ongeveer €8,50 per reisdeelnemer extra. De prijsindicatie van een hotelovernachting wordt samengesteld op basis van: de ligging van de accommodatie, classificatie qua sterren, arrangement (ontbijt, halfpension of volpension) en overige wensen zoals een whirlpool of balkon.

Hoe kan ik boeken bij een goed hotel in Creazzo?

In deze provincie kan je kiezen uit luxe hotellocaties. Deze hotelkamers verschaffen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De plek, het meubilair, roomservice en voorzieningen komen goed uit de reviews. Via boekingsplatformen als Expedia, Hotelhunter en o.a. Hostelworldkan je de kamers snel rangschikken op gastenscores om de beste hotels in Creazzo voor gezinnen te bekijken.

Wordt het meenemen van een hond gedoogd?

Bij het gros van de hotelaccommodaties in Creazzo zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is echter wel een groeiend aanbod hotels met hond toegestaan. Bijvoorbeeld bij verblijfsaccommodaties in een buitenwijk of bij een park waar voldoende ruimte is om de hond uit te laten (wandelen). Er geleden doorgaans wel enkele regels: Bij de reservering neem je ook direct jouw huisdier mee. Informeer naar de voorwaarden. Je moet de hond altijd aan de lijn houden en laat hem niet knagen aan het meubilair.

Waar moet ik op letten bij inchecken en uitchecken?

Bij het gros van de slaapplekken zijn er incheck-opties vanaf 3 – 4 uur ’s middags op de eerste dag van je boeking. Bij veel verblijven dien je uit te checken tussen 10:00 tot 12:00. De juiste incheck en uitcheck tijden zijn per aanbieder weer wisselend. Tip: bekijk even de kamerbevestiging. Voor een kleine meerprijs kan je gebruik maken van een vroege check-in of late check-out.

Heeft deze plek een gunstige ligging?

Deze Italiaanse gemeente is prima te bereiken met auto of OV. Er zijn veel overstaps mogelijk vanaf stations in Roma Termini (Rome), Milano Centrale (Milaan), Venetië, Napels, Bologna, Bari, Florance middel de Trenitalia (TI). Tip: boek vooraf jouw tickets op www.trenitalia.com. Reis je per vliegtuig? Vlieg dan vanaf luchthaven Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Het land heeft een eigen luchtvaartmaatschappij: ITA Airways (de tickets kun je boeken via www.ita-airways.com). Vragen? Bekijk www.governo.it voor een toelichting betreffende vervoer en verkeer. Voor het aanvragen van bijvoorbeeld een tijdelijk reisdocument kan je voor hulp terecht bij de Nederlandse ambassade (Via Michele Mercati 8, 00197, Rome).

Bron:
Hotel Creazzo: Geweldige Italiaanse reislocatie gelegen in
Creazzo, Veneto, Italië.
Google Maps / GPS: Via Michelangelo Buonarroti, 36a, 36051 Creazzo VI, Italy.
Latitude: 45.53154000. Longitude: 11.47789000.