Beste hotels in Aberystwyth boeken

Overnachten in een betaalbaar hotel in Aberystwyth? Deze plaats is een natuurrijke bestemming in de buurt van Wales in het veel gezochte Groot Brittannië. Op deze vakantiebestemming heb je voldoende keuze uit dure vakantieaccommodaties, vriendelijke B&B’s, complete natuurhuisjes, recreatieparken en campings. Altijd een betaalbare overnachtingsplek voor weekendtrips, citytrips of als je zakelijk gaat reizen. Assistentie nodig voor het maken van een boeking? Wij zijn er voor al jouw vragen! Via onze keuzetool bekijk je perfecte Engelse hotelkamers. Evengoed kan je hotelsites vergelijken, specifieke kamers online boeken en actuele actiecodes aanvragen.

  • In en rondom Aberystwyth reserveer je verscheidene vakantieverblijven en huurhuisjes.
  • Erkend hotel: Le Patio de Rieucourt.
  • Elke dag geniet je van: schoon sanitair op de kamer, een groot en zacht hotelbed en extra faciliteiten zoals internet.
  • Profiteer van gunstige hostels of een 4-sterren Engels resort.
  • Een prachtige startplek om de uitgestrekte buurt en de monumentale gebouwen van Wales te bekijken.
  • De gemiddelde kostprijs van een centraal gelegen hotelkamer in Aberystwyth met goed ontbijt ligt rond de €134,70 per reservering.
Booking.com
PlaatsAberystwyth
RegioWales
LandGroot Brittannië
Adres16 N Parade, Aberystwyth SY23 2NF, UK
Afstand vanaf Utrecht628 kilometer (km)
Standaard tarieven per nacht€134,70
Hotel SuggestieLa Métairie Neuve

Zoek goedkoop hotel in Aberystwyth

Kijk jij naar een leuke citytrip of heb je behoefte aan een kamer voor een businesstrip? Een voordelige hotelkamer in Aberystwyth reserveren kan eenvoudig via internet. Genieten van een ontbijtje, de beschikking over een badkamer, diverse horecagelegenheden in de buurt en slapen in een comfortabel bed. En niet te vergeten: een mooi opgemaakt bed en altijd inclusief schoonmaak. De normale tarieven van hotels vakanties zijn per aanbieder en incheckdatum weer anders. Gebruik onze tips voor het verkrijgen van een hotelverblijf met de beste prijs. Alle tips beschrijven we in ons eigen stappenplan.

Goedkope hotelovernachting in Aberystwyth boeken inclusief ontbijt

  1. Kies in- en uitcheckdatum

    Begin als eerste met het aanklikken van een reisbestemming. Een zoekopdracht kan zijn het centrum van Aberystwyth of in de omgeving van een bezienswaardigheid. Hierna kies je de noodzakelijke incheckdatum en het aantal dagen. Belangrijk: hotelboekingen die buiten de reguliere schoolvakanties vallen zijn in veel gevallen betaalbaarder.

  2. Kies aantal reizigers

    Kies het aantal volwassenen en of er baby’s of kinderen meereizen. De boekingssite vraagt ook om de leeftijd van de kleintjes. Voor groepen bieden hotels soms heerlijke familiekamers. Je kan vaak een baby’s tot 2 jaar gratis meenemen. Eventueel kan je de personen over meerdere kamers verdelen.

  3. Kies maximale budget

    Kies een maximale prijs per kamer per nacht. Bijv. tot €122,50 per verblijf / per nacht. Een standaard goede hotelovernachting in Aberystwyth kost +/- €134,70 (exclusief toeristenbelasting & boekingskosten). Voor een meer royale kamer ga je richting de €266,70. Toont de boekingssite geen kamers? Probeer dan breder te zoeken. De boekingssite toont nu enkel hotels die overeenkomen met jouw reisdata, het reisgezelschap en je budget per nacht.

  4. Specificeer jouw zoekopdracht

    Jij kunt nu de hotelaanbiedingen zien die aansluiten op jouw wensen. Te veel resultaten? Gebruik dan de extra filters. Goede filters zijn type verblijf, de mate van luxe, reviews, mogelijke betaalopties, locatie, afstand tot bezienswaardigheden, parkeerfaciliteiten, ontbijt en of je jouw huisdier mag meenemen. Je kunt het nog specifieker maken met filters zoals: wellnesscentrum / spa, fitness / sauna, airco, zwembad, wifi / draadloos internet, restauranten bijvoorbeeld jacuzzi / bubbelbad, rolstoeltoegankelijk, rookvrije kamers, fietsverhuur, televisie, aanwezigheid lift.

  5. Boeken en betalen

    Kies het gewenste verblijf en controleer de aangeboden kamers. Kies een van de kamers, opties voor ontbijt en eventueel specifieke voorwaarden voor annuleren. Vraag naar de voorwaarden en vul je contactgegevens in. Soms moet je ook je aankomsttijd doorgeven. In veel gevallen kan je ook een kleine opmerking toevoegen aan de reservering. Je kunt denken aan een specifieke verdieping. Doorgaans kan jij betalen met iDeal, Paypal en Creditcard. Mogelijk hoef je pas in het hotel achteraf te betalen.

Zoek de interessantste goedkope hoteldeals in Aberystwyth

Kies incheckdatum en reserveer de huidige voucheracties

Hulp bij boeken: de tofste hotelkamer in Aberystwyth reserveren

Aberystwyth is een populaire plek in Groot Brittannië. Maak zeker eens een uitstapje naar hoofdstad London. Er wonen hier zo’n 60 miljoen bewoners. De nationale taal is Engels. Wat je niet moet vergeten: het internationale toegangsnummer is +44, de stroomsterkte is 230 Volt. De landelijke valuta is de Britse pond (GBP). In deze regio kan je kiezen uit geweldige hotels, hostels en andere verblijfslocaties. In de alinea hieronder verstrekken we aanvullende info over de diverse type logementen en verblijven waar je kunt overnachten.

Schema met type hotelovernachtingen

Slaapplekken zijn beschikbaar in veel soorten locaties. Voor elke reis is een goed nachtverblijf te boeken. Stem je slaapgelegenheid af op je reiswensen. In de volgende weergave vind je in 1 overzicht een rijtje met gangbare populaire hotels in Aberystwyth voor stellen en gezinnen.

  • Luxe hotel: start jouw onbezorgde vakantie in een 3 sterren of 4 sterren accommodatie.
  • Boutique hotel (Boetiekhotel): hoogstaande suites in een kleinschalige setting.
  • Appartement (aparthotel): een afzonderlijke woning die deel uitmaakt van een groter gebouw.
  • Hostel (jeugdherberg): reserveer jouw bed in een gedeelde slaapkamer voor een extra goedkope overnachting.
  • Wellness hotel (Spa): geniet van een massage, beautybehandelingen en heerlijk eten.
  • Familiehotel: boek een kindvriendelijke hotelkamer inclusief binnen- en buitenzwembad.
  • Zakelijk hotel: speciale tarieven voor zakelijk overnachten met voorzieningen zoals conferentiezalen, centrale ligging, ontbijt & lunch, op rekening betalen, gratis parkeren, WiFi (draadloos internet).
  • Vakantiepark: kies voor een vakantiehuisje aan zee, in de bossen of bij een recreatieplas.
  • Bungalow (cottage): een toffe chalet om de omgeving te verkennen.
  • Camping (glamping): kamperen? Zoek een staanplaats voor jouw stacaravan, lodgetent, camper, vouwwagen, mobile home, bijzettent.
  • Bed & Breakfast (Pension): een persoonlijke accommodatie met logies & ontbijt.

Filter op thema’s en faciliteiten

Online een hotel regelen is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Je kunt gemakkelijk doorzoeken op eigenschappen zoals reviews, faciliteiten, aantal sterren, activiteiten, prijzen, ligging. In het blok hierna tref je de belangrijkste faciliteiten die wellicht interessant zijn.

  • Met sauna: toegang tot o.a. het stoombad maakt dat je extra uitgerust bent.
  • Met jacuzzi (whirlpool): prachtige themasuites en romantische hotelkamer met bubbelbad.
  • Hotel met zwembad Aberystwyth: een verwarmd binnenbad en eventueel apart kinderbad.
  • Met balkon / terras: vanuit deze kamers heb je het allermooiste uitzicht.
  • Hondvriendelijk hotel: hotelketens waarbij jouw huisdier ook welkom is.
  • Met fitness: geef jouw conditie een extra boost in de gym.
  • Rolstoelvriendelijk: vrij van drempels en obstakels, lift en eigen parkeerplaats.
  • Gratis parkeren: komt je met de auto, dan kan je de wagen wegzetten op een aangewezen plek.
  • Gratis annuleren: tot vlak voor incheckdatum mogelijkheid om te annuleren.
  • Overig: golf, bowling, tennis, casino, paardrijden, fietsverhuur.

Reserveer overnachtingsplekken op de mooiste locaties

Naast het soort hotel is ook de reisplek niet onbelangrijk. Reserveer jij een accommodatie in de binnenstad van Aberystwyth, gelegen bij hotspots of wellicht een kleinschalige accommodatie midden in het bos? In het bijgaande stukje vind je meer over de veel geboekte plekken.

  • Hotel in de natuur: kom tot rust in jouw natuurhuisje midden in de natuur.
  • Aan het water: geniet van de mogelijkheden van watersporten en zwemmen.
  • Hotel aan zee (de kust): kies voor een accommodatie vlakbij het strand.
  • Hotel in het bos: maak mooie boswandelingen en verblijf in een schaduwrijke omgeving.
  • Vlakbij het centrum: het winkelgebied, de restaurantjes en terrassen bevinden zich op loopafstanden.
  • Bij luchthaven Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester (MAN): reis direct door met het openbaar vervoer naar je overnachtingsplek.
  • Bij treinstation: goede bereikbaarheid vanaf o.a. London, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Holyhead, Liverpool, Manchester, Newcastle, Cambridge, York, Southampton, Windsor, Bristol.

Goedkoop overnachten in Aberystwyth voor dit weekend?

Bekijk appartementen en hotels en reserveer een bijzondere huuraccommodatie

Kamers voor elk reisgezelschap

Zoek je iets voor een persoon, voor een zakelijke bijeenkomst of zoek jij iets waar ook de kinderen mee naartoe kunnen? Voorkeur voor een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer? Bij het reserveren van een hotel moet jij het aantal reisgenoten doorgeven. De weergave bevat dan uitsluitend accommodaties die interessant zijn voor jouw vakantiegroep.

  • 1-persoonskamer (single-room): zakelijke hotelkamer als je alleen op reis bent.
  • 2-persoonskamer (double-room): met de junior suite ben je verzekerd van voldoende ruimte.
  • Kamer 3 personen: met 3 losse bedden of een tweepersoonsbed + los bed.
  • Kamer 4 personen: het voordeel van aparte bedden is dat je flexibel bent.
  • Familiekamer: gezinskamers zijn groot genoeg voor een extra babybedje/kinderbedje.
  • Slaapzaal backpackers (hostel): extra voordelig (met een stapelbed).

Verschillende verzorgingsniveaus vergelijken

Je gaat niet alleen naar een hotel om te slapen. Je kunt een arrangement kiezen dat past bij jouw wensen. Voor het boeken van een hotelkamer kan je kiezen voor diverse pakketten en verzorgingstypes. Met de onderstaande tips kan je gemakkelijker een keuze maken.

  • Logies & ontbijt: een heerlijk continentaal ontbijt in de ochtend.
  • Halfpension: je mag elke dag aanschuiven voor het ontbijt en een diner.
  • Volpension: heerlijk eten van het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet.
  • All-inclusive: alle hoofdmaaltijden plus drankjes en snacks zijn inbegrepen.
  • Roomservice: geen online of telefonisch instructies door aan de kelner.
  • Restaurant (buffet): de koks stellen heerlijke menu’s samen in het restaurant.
  • Bar & Lobby: sfeervolle hotel bar waar je jouw vakantiedag kunt afsluiten.

Check toegankelijke B&B’s in Aberystwyth

Een bed and breakfast is een kleinschalige accommodatie wat perfect is voor een weekendje weg. In veel gevallen zijn dergelijke bed en breakfasts naast een woonhuis gevestigd. Het unieke van een B-en-B is de persoonlijke omgang, een vroege ontbijt en een rustgevende locatie. Ook is het beter te betalen dan een stads hotels. Tip: bekijk het actuele hotelaanbod in Barmouth.

  • Verblijven (slapen en ontbijten) in een inspirerende Engelse B&B accommodatie.
  • De eigenaar heeft veel kennis van de streek.
  • Een sfeervolle slaapplek in Aberystwyth en de streek.

Geschikte vakantiemaanden in 2024

Een hotelovernachting boeken past goed bij een kortstondige vakantie. Het is perfect voor een weekje weg of een weekje tijdens de schoolvakantie. Hier zijn diverse uitstapjes te maken voor families, echtparen en 80-plussers. Onderstaand tonen wij de meest gekozen reisperiodes voor 2024.

  • Weekendje weg: een perfecte tijd voor een korte stedentrip.
  • Midweek: de goedkoopste kamers vind je tussen maandag en vrijdag.
  • Zomervakantie: zoek eenvoudig op hotelkamer met airco.
  • Herfstvakantie: profiteer van goedkope deals voor homestays particuliere vakantiehuisjes.
  • Kerstvakantie: een vakantie tijdens oud en nieuw staat in het teken van feest!
  • Voorjaarsvakantie: zoek je een vlucht + hotel? Kies dan een pakketreis.
  • Meivakantie: boek een betaalbaar pension en geniet van de omgeving.
  • Feestdagen: boek op tijd als je vertrekt op: Pinksteren, Pasen, Onafhankelijkheidsdag, Goede Vrijdag, Oudjaarsdag, Nieuwjaarsdag.

hotel-boeken-aberystwyth-groot-brittannie

De aantrekkelijkste hotel Aberystwyth aanbiedingen april 2024

Een vakantie boeken kan best wat kosten. Onze expert kennen diverse manieren voor het extra voordelig boeken van een overnachting in Aberystwyth. Hotelprijzen kunnen per uur veranderen. Een specifieke kamer kan op meerdere hotelzoekers worden verkocht tegen verschillende tarieven. Het is heel belangrijk om de hoteldeals grondig te vergelijken. In de volgende uitleg bieden we de meest bruikbare tips. Aanvullend bekijk je ook het aanbod huuraccommodaties in Seascale.

10 goede bespaartips voor voordelige hotelprijzen in april 2024

  1. Last-minute: boek enkele dagen voor vertrek om te profiteren.
  2. Vroegboekkorting: doorgaans kun je hiermee voordeliger reserveren (tot wel 25% korting).
  3. Vergelijkingswebsites: Surf naar Booking.com, HotelSpecials, Agoda, Expedia, Priceline, Skyscanner of bijvoorbeeld FareCompare, Hotelscombined, Airbnb, KAYAK, Hotels.com, Tripadvisor voor de allerlaagste prijzen.
  4. Rechtstreeks boeken bij hotels: grote bekende hotelketens als Ibis, Premier Inn, Scandit Hotels, Holiday Inn, Best Western, Radisson Blu en NH Hotels, Marriott, Van der Valk, Hilton, Accor, Novotel kunnen af en toe scherpe deals bieden via hun eigen boekingsportaal.
  5. Kortingscodes: check werkende promotievouchers via kortingssites als SecretEscapes, Vakantieveilingen, Social Deal, HotelSpecials, Hotelhunter, Weekendjeweg.nl.
  6. Pakketreizen: bekijk het aanbod hotel met vlucht (met luchthaventransfer) om nog meer te besparen op jouw vakantie en uitstekende verzekering.
  7. Verblijf buiten het centrum: de meest gunstige overnachtingsplekken zijn gevestigd buiten het centrum.
  8. Particulier vakantiehuisje: geniet in april 2024 van goedkope particuliere vakantiehuizen in Aberystwyth via aanbieders als Novasol, Natuurhuisje.nl, Airbnb, Belvilla, Holidu, Interhome.
  9. Hostels & herbergen: een gedeelde kamer met alle basis faciliteiten (erg in trek bij backpackers).
  10. Familievoordeel en Seniorenkorting: speciaal voordeel voor jonge gezinnen en mensen op leeftijd.

Lijst met actuele last-minute boekingssites

Eenvoudig en snel een mooi last-minute hotel boeken in Aberystwyth voor vanavond tegen een extra scherpe prijs? Via internet bereik je flink wat boekingssites waar je een boeking kunt doen. In de box hierna tonen we de meest gebruiksvriendelijke boekingsplatformen en prijsvergelijkingssites. Wellicht ook relevant: beschikbare hotels in Llanfairfechan.

  1. Top 10 hotels Aberystwyth Booking.com: snelle klantenservice met goede bereikbaarheid.
  2. Airbnb: eenvoudig zoeken op stijl, locatie en nabijgelegen activiteiten.
  3. Tripadvisor: vind relevante hotelbeoordelingen en vergelijk actuele prijzen.
  4. Expedia: boek 60 dagen van tevoren voor 20% korting op geselecteerde verblijven.
  5. Hotelspecials.nl: leuke nieuwsbrief met voordeeluitjes en hoteldeals in Europa.
  6. Hotels.com: 1 gratis bonusnacht voor elke 10 nachten die je verblijft met Rewards.
  7. Trivago: na het zoeken wordt je doorgestuurd naar de goedkoopste boekingssite.
  8. Skyscanner: gebruik de hotelgidsen voor tips over mooie verblijven en plaatselijke uitjes.
  9. Agoda.com: vakantieappartementen voor kort of lang verblijf.
  10. Google Hotels / Travel: een passend aanbod op basis van recente zoekopdrachten en locatie.

Het huidige weerbericht voor Aberystwyth (april 2024)

In Groot Brittannië is er een zeeklimaat. Het land is met name populair van zomermaanden. Deze reistijd is heel geschikt voor het het maken uitstapjes. In juli en augustus is hier hier gemiddeld 18,9 graden. Actueel tijdsverschil: 1 uur vroeger (UTC+01). In het blok hieronder check jij het weerbericht voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de daaropvolgende 7 dagen.

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: antwoorden voor jouw vakantie-planning

Wat kost een hotelkamer in Aberystwyth?

Een doordeweekse accommodatie in Aberystwyth komt uit op €134,70 per nacht. Een weekend weg kost je gemiddeld €404,00. Voor een bijzonder hotel / suite betaal je ongeveer €266,70 voor 1 verblijf. Je betaalt voor het goedkoopste hotel €86,90 voor 1 nacht. Een vers ontbijt is beschikbaar vanaf €8,50 per reisdeelnemer extra. De geschatte prijs van een hotelovernachting is een mix van o.a.: de ligging van de accommodatie, classificatie, het verzorgingspakket, en extra faciliteiten zoals een sauna of een waterkoker en koffie.

Waar zoek ik een goed hotel in Aberystwyth?

Rondom deze plek kan je boeken bij voordelige hotelkamers. De hotelkamers verschaffen een prima prijs-kwaliteitverhouding. De ligging, het sanitair, de incheckmogelijkheden en betaalmogelijkheden komen in de recensies goed naar voren. Op hotelzoekmachines als Skyscanner, Priceline en o.a. Moonback kan je kamers gemakkelijk categoriseren op score om de beste hotels in Aberystwyth voor gezinnen te reserveren.

Is een hond ook toegestaan?

Bij het gros van de hotelaccommodaties in Aberystwyth mogen huisdieren niet mee. Gelukkig zijn er steeds meer hotels met hond toegestaan. Met name vakantieaccommodaties in een buitengebied waar je lekker de ruimte hebt met je viervoeter. Let er wel op dat jij je houdt aan de regels: Bij de hotelboeking dien je aan te geven dat de huisdier meegaat. Als je de voorwaarden respecteert komt het helemaal goed. Neem je hond schoon mee naar binnen en laat hem nooit alleen op de kamer.

Welke mogelijkheden heb ik voor inchecken en uitchecken?

Bij verschillende verblijfsaccommodaties kan je de incheck doen vanaf 15:30 – 16:00 op de eerste dag. In de meeste situatie check je uit voor 10:00 in de ochtend. De huidige regels voor inchecken en uitchecken kunnen sterk uiteenlopen. Je vindt het ook in de boekingsvoorwaarden. Tegen een extra vergoeding kan je voor een kleine meerprijs een vroege check-in of late check-out regelen.

Kan je deze regio eenvoudig bereiken?

Deze Engelse regio kent goed openbaar vervoer mogelijkheden en autowegen. Je kunt jouw reis verder voortzetten via o.a. London, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Holyhead, Liverpool, Manchester, Newcastle, Cambridge, York, Southampton, Windsor, Bristol d.m.v. de London North Eastern Railway (LNER). Voor treintickets en tijden zie www.lner.co.uk. Bovendien is er een goede aansluiting op luchthavens zoals Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester (MAN). Het land heeft een eigen luchtvaartmaatschappij: British Airways (vliegtickets kan je verkrijgen via www.britishairways.com). Raadpleeg www.gov.uk voor actuele gegevens rondom zorg, verkeer en veiligheid. Voor een noodpaspoort kan je terecht bij de Nederlandse ambassade (38 Hyde Park Gate, South Kensington, London SW7 5DP).

Bron:
Hotel Aberystwyth: Heerlijke Engelse vakantielocatie gelegen in
Aberystwyth, Wales, Groot Brittannië.
Google Maps / GPS: 16 N Parade, Aberystwyth SY23 2NF, UK.
Latitude: 52.41548000. Longitude: -4.08292000.