Beste hotels in Lyme Regis boeken

Een nacht weg naar een leuk hotel in Lyme Regis? Het staat bekend als een geweldige vakantieplek in de contreien van Engeland in het prima bereikbare Groot Brittannië. Op deze vakantiebestemming vind je luxe wellness hotelkamers, kleinschalige B&B’s, sfeervolle huurhuisjes, gezinsparken en tiny houses. Altijd een geschikte accommodatie voor een weekendje weg, fietsvakantie of werk (zakelijk). Wil je hulp bij het boeken van een kamer? Onze experts kunnen jou helpen! Door gebruik te maken van onze keuzetool bieden we prima Engelse hotelkamers. Tevens kan je hotelsites vergelijken, aantrekkelijke kamers online boeken en bieden we een overzicht met kortingscodes.

  • Rondom Lyme Regis vinden we verschillende overnachtingsplekken en bungalows.
  • Vaak geboekt hotel: La Tana Delle Lepri.
  • Geniet elke dag van: een heerlijke badkamer, een groot kingsize bed en altijd iets lekkers bij de hand uit de minibar.
  • Kies voor eenvoudige hostels of een exclusief Engels resort.
  • Een heerlijke overnachtingsplek om de geweldige regio en leuke dorpjes van Engeland te beleven.
  • De gemiddelde kostprijs van een centraal gelegen hotelkamer in Lyme Regis met goed ontbijt ligt rond de €134,10 per booking.
Booking.com
PlaatsLyme Regis
RegioEngeland
LandGroot Brittannië
Adres centrum20-21 Coombe St, Lyme Regis DT7 3PR, UK
Afstand vanaf Utrecht579 km
Prijsindicatie per verblijf (overnachting)€134,10
Plaatselijk hotelJulia Felix affittacamere

Zoek goedkoop hotel in Lyme Regis

Ga jij een stedentrip maken of ben je op zoek naar een verblijf voor zakelijk doeleinden? Een voordelige hotelkamer in Lyme Regis reseveren kan je online regelen. Elke ochtend een heerlijk ontbijt, de beschikking over een badkamer, barretjes en restaurants in de directe omgeving en een heerlijk bed. En vanzelfsprekend: schone lakens en elke dag weer een schone kamer. De prijzen van hotelaccommodaties zijn per dag en aanbieder uniek. Probeer onze tips voor het boeken van de hotelaccommodatie met de beste prijs. Alle tips beschrijven we in het duidelijke stappenplan.

Goedkope hotelovernachting in Lyme Regis boeken inclusief ontbijt

  1. Aankomst- en vertrekdatum kiezen

    Maak een keuze uit de diverse reisbestemmingen. Je kunt specifiek zoeken op het centrum van Lyme Regis of nabij een toeristisch trekpleister. Aansluitend kies je de gewilde incheckdatum en het totale aantal dagen. Disclaimer: hotelreserveringen buiten het weekend en schoolvakanties zijn in veel gevallen goedkoper.

  2. Hoeveel mensen reizen mee?

    Noteer het aantal volwassenen en of er baby’s / kinderen tot 17 jaar meereizen. Geef ook de leeftijden op van de kinderen onder de 18. Voor gezinnen bieden hotels soms voordelige familiekamers. Je kan vaak een baby’s tot 2 jaar gratis meenemen. Bij sommige hotels kan je de reizigers zelf over meerdere kamers verdelen.

  3. Kies prijs per nacht

    Geef door hoeveel je maximaal wilt besteden. Bijv. plus minus €85,00 per overnachting. Een basis goede hotelovernachting in Lyme Regis kost hier €134,10 (excl. toeristenbelasting en boekingskosten). Voor een meer luxe kamer . Voor meer luxe ga je richting de €265,40. Krijg je niets te zien? Probeer een hogere prijs per nacht. De hotelzoeker toont nu enkel hotels die overeenkomen met de gekozen reisdagen, het aantal personen en jouw maximale budget.

  4. Handige filters gebruiken

    Via de hotelvergelijker verkrijg je nu alle hotelaanbiedingen die matchen met jouw zoekopdracht. Te veel resultaten? Gebruik dan de extra filters. Ideale filters zijn hotelketen, aantal hotelsterren, reviewscore, mogelijke betaalopties, locatie, afstand tot de kust, gratis parkeerplaats, gratis ontbijt, en voorwaarden rondom het meenemen van een hond (huisdieren). Vaak zijn er ook nog filters zoals: wellnesscentrum / spa, restaurant, airco, wifi / draadloos internet, speeltuin, zwembadmaar ook televisie, jacuzzi / bubbelbad, rolstoeltoegankelijk, aanwezigheid lift, fietsverhuur, rookvrije kamers.

  5. Afronding van de boeking

    Check de overnachtingsplekken en bekijk de aangeboden kamers. Kies een van de kamers, het gewenste ontbijt en de gewenste annuleringsvoorwaarden. Lees de kleine lettertjes en voer jouw naam, adres, mailadres en telefoonnummer in. Kies de inchecktijd. In veel gevallen kan je ook een kleine opmerking toevoegen aan de reservering. Denk aan verzoeken zoals een kamer locatie. Je kan betalen op meerdere manieren zoals iDeal, creditcard of Paypal. Dikwijls is achteraf betalen een mogelijkheid.

Vind de interessantste goedkope hoteldeals in Lyme Regis

Voer je wensen in en profiteer van de meest actuele aanbiedingen

Adviesgids: de beste hotelkamer in Lyme Regis reserveren

Lyme Regis is een vakantieoord in Groot Brittannië. De hoofdstad is London. Het land telt zo’n 60 miljoen inwoners. De inwoners spreken Engels. Enkele praktische gegevens: de internationale landcode is +44, de netspanning van de elektriciteit is 230 Volt. Betalingen gaan met de Britse pond (GBP). In deze regionen boek je fijne hotels, hostels voor groepen, kampeerplekken en andere type accommodaties. In de bijgaande gids tonen wij kort en bondig aanvullende info over de diverse type logementen en verblijven waar je kunt slapen.

Bekijk potentiële hotelovernachtingen

Slaapplekken zijn er in alle budgetten. Voor elke vakantie zijn er mogelijkheden voor een fijn nachtverblijf. Hoe maak je een keuze uit deze slaapgelegenheden? In het stukje hieronder vind je een schema met vaak gekozen populaire hotels in Lyme Regis voor stellen, singles en gezinnen.

  • Luxe hotel: zoek specifiek naar mooie accommodaties met 3 sterren of 4 sterren.
  • Boutique hotel (Boetiekhotel): inspirerende suites in (doorgaans) historische panden.
  • Appartement (aparthotel): een kleine woning binnen een groot gebouw met gezamenlijke ruimtes.
  • Hostel (jeugdherberg): deel je kamer met andere bezoekers voor een goedkope overnachting.
  • Wellness hotel (Spa): rustgevende plekken met opties voor massage, schoonheidsbehandelingen en goed eten.
  • Familiehotel: bespreek een kindvriendelijke hotelkamer en profiteer van de aanwezige voorzieningen.
  • Zakelijk hotel: kies voor zakelijk overnachten met o.a. centrale ligging, op rekening betalen, vergaderruimtes, ontbijt & lunch, gratis parkeren, WiFi (draadloos internet).
  • Vakantiepark: boek een vakantiehuisje op een bungalowpark in de regio.
  • Bungalow (cottage): een luxe chalet met ligging in het groen.
  • Camping (glamping): ga kamperen in een vouwwagen, stacaravan, camper, lodgetent, caravan, bijzettent.
  • Bed & Breakfast (Pension): een persoonlijke accommodatie met logies & ontbijt.

Bekijk de verschillende faciliteiten

Online een hotel regelen heeft veel voordelen. Je kunt gemakkelijk doorzoeken variabelen zoals faciliteiten, reviews, activiteiten, verzorgingstype, prijzen, ligging. In de volgende uitleg kan je aan de slag met de meest voorkomende hotelvoorzieningen waar je specifiek naar kunt zoeken.

  • Met sauna: geniet van een Finse Sauna en Turks Stoombad.
  • Met jacuzzi (whirlpool): een heerlijke romantische hotelkamer met bubbelbad.
  • Hotel met zwembad Lyme Regis: geniet van een buitenzwembad subtropisch zwemparadijs.
  • Met balkon / terras: boek een kamer met een prachtig uitzicht.
  • Hondvriendelijk hotel: speciaal ingerichte kamers waar jouw huisdier ook welkom is.
  • Met fitness: een moderne gym voorzien van alle voorzieningen.
  • Rolstoelvriendelijk: prettige drempelvrije kamers en een lift.
  • Gratis parkeren: zonder kosten je auto parkeren dicht bij de overnachtingsplek.
  • Gratis annuleren: flexibel en gemakkelijk jouw reis wijzigen (tot 24 uur van tevoren).
  • Overig: fietsverhuur, bowling, paardrijden, squash, golf, tennis.

Informeer naar hotelaccommodaties op bijzondere plekjes

Voor veel mensen is de verblijfslocatie van invloed op de boeking. Wil jij een huisje in de binnenstad van Lyme Regis, een gunstige ligging nabij attracties of misschien een plek in alle rust? In de bullets hieronder vind je inspiratie voor mooiste plekjes.

  • Hotel in de natuur: prachtig wandelen, fietsen of picknicken vanuit jouw natuurhuisje.
  • Aan het water: de mooiste plekjes bij meren en rivieren.
  • Hotel aan zee (de kust): strandwandelingen, relaxen in de zon en genieten van de rust.
  • Hotel in het bos: bijzondere vogels en dieren spotten in het groene bos.
  • Vlakbij het centrum: souvenirs shoppen en heerlijk uit eten.
  • Bij luchthaven Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester (MAN): reis direct door met het openbaar vervoer naar je overnachtingsplek.
  • Bij treinstation: reis via stations zoals London, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Holyhead, Liverpool, Manchester, Newcastle, Cambridge, York, Southampton, Windsor, Bristol.

Goedkoop overnachten in Lyme Regis voor dit weekend?

Start met zoeken naar verblijfsaccommodaties en reserveer de perfecte huuraccommodatie

Kamers voor elk reisgezelschap

Reis jij als alleenstaande, voor het werk of ook met kinderen? Zoek je een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer? Als jij een reservering wil maken voor een verblijf moet jij altijd het aantal reizigers doorgeven. Je ziet dan alleen nog opties die voldoende groot zijn voor jouw reisgezelschap.

  • 1-persoonskamer (single-room): zakelijke hotelkamer voor een meerdaagse vergadering.
  • 2-persoonskamer (double-room): ruime comfortkamer of een luxe junior suite.
  • Kamer 3 personen: driepersoonskamer met tweepersoonsbed en los bed.
  • Kamer 4 personen: deel je kamer eenvoudig in door de aparte bedden.
  • Familiekamer: de gezinskamer kan worden uitgebreid met een babybedje/kinderbedje.
  • Slaapzaal backpackers (hostel): leer nieuwe mensen kennen (op basis van stapelbed).

Bepaal het gewenste verzorgingsniveau

Je kunt bij een hotel terecht voor meer dan alleen slapen. Je kunt een arrangement kiezen dat past bij jouw wensen. Bij het bespreken van een hotel tref je meerdere verzorg-arrangementen. De diverse opties zetten we hieronder op een rij.

  • Logies & ontbijt: ’s morgens rustig wakker worden met een ontbijt.
  • Halfpension: dit wil zeggen overnachting inclusief ontbijt en diner.
  • Volpension: ontbijt, lunch en diner worden compleet voor jou verzorgd.
  • All-inclusive: alle hoofdmaaltijden plus drankjes en snacks zijn inbegrepen.
  • Roomservice: indien beschikbaar levert de butler verschillende snacks op de slaapkamer.
  • Restaurant (buffet): ontdek lokale specialiteiten en lekkere gerechten in de restaurants.
  • Bar & Lobby: een heerlijke hotel bar met cocktails en non-alcoholische drankjes.

Reserveer aantrekkelijke B&B’s in Lyme Regis

Een bed & breakfast is een lokale accommodatie waar gasten vaak korte tijd verblijven. Vaak is het gevestigd in een woonhuis. Het onderscheidende karakter van een B-en-B is het persoonlijke karakter, een vroege ontbijt en je slaapt op een bijzondere plek. Ook kun je hier goedkoper overnachten dan een stads hotels. Klik ook verder naar het hotelaanbod in Holywell.

  • Verblijven (slapen en ontbijten) in een inspirerende Engelse B&B accommodatie.
  • De eigenaar kan je de omgeving laten zien.
  • Een unieke slaapplek in Lyme Regis of nabije omgeving.

Veel gekozen vakantiemaanden in 2024

Overnachten in een hotel is aan te raden voor een kortstondige vakantie. Het past goed bij een midweekje weg of een schoolvakantie. In de omgeving is er van alles te doen voor vriendengroepen, singles en 80-plussers. Hieronder tref je populaire reisperiodes voor 2024.

  • Weekendje weg: kies een verblijf nabij de hotspots voor een stedentrip.
  • Midweek: profiteer van extra scherpe deals tussen maandag t/m vrijdag.
  • Zomervakantie: het wordt aanbevolen om te kijken naar een hotelkamer met airco.
  • Herfstvakantie: zoek naar de mogelijkheden van betaalbare homestays.
  • Kerstvakantie: kies voor een van de heerlijke oud & nieuw deals.
  • Voorjaarsvakantie: boek jouw pakketreis inclusief vlucht en hotel.
  • Meivakantie: met name pensions zijn in deze tijd in trek (lokaal karakter).
  • Feestdagen: boek op tijd als je vertrekt op: Oudjaarsdag, Nieuwjaarsdag, Onafhankelijkheidsdag, Goede Vrijdag, Hemelvaartsdag, Pasen.

hotel-boeken-lyme-regis-groot-brittannie

De beste hotel Lyme Regis aanbiedingen april 2024

Een verblijf reserveren heeft een prijskaartje. We bieden meerdere manieren voor het extra voordelig boeken van een overnachting in Lyme Regis. Hotelprijzen kunnen elke dag anders zijn. Een normale kamer kan op meerdere sites voor hogere of lagere prijzen worden aangeboden. Het kan geld opleveren om de hoteldeals even goed te vergelijken. Hierna vind je handige bespaartips. Informeer ook naar huuraccommodaties in Heysham.

10 populaire bespaartips voor betaalbare hotelprijzen in april 2024

  1. Last-minute: boek maximaal 14 dagen voor vertrek voor scherpe prijsdeals.
  2. Vroegboekkorting: leg een vakantie vast voor over enkele maanden.
  3. Vergelijkingswebsites: Bekijk beschikbaarheid op Trivago, Skyscanner, HotelSpecials, Priceline, Booking.com, Expedia of o.a. Airbnb, Hotels.com, KAYAK, Momondo, FareCompare, Hotelscombined om de tarieven te vergelijken.
  4. Rechtstreeks boeken bij hotels: grotere ketens zoals bijv. Scandit Hotels, Mercure, Ibis, Best Western, Radisson Blu, Holiday Inn, Novotel, Van der Valk, Fletcher, Hilton, Accor, Marriott kunnen je soms exclusieve kamers aanbieden met voordeel.
  5. Kortingscodes: zoek naar actiecodes via aanbiedingssites als HotelSpecials, Hotelhunter, Weekendjeweg.nl, Social Deal, SecretEscapes, Vakantieveilingen.
  6. Pakketreizen: boek een hotel met vlucht (inclusief transfer) voor de beste deals en maximale zekerheid.
  7. Verblijf buiten het centrum: de leukste budget hotels boek je buiten het centrum.
  8. Particulier vakantiehuisje: geniet in april 2024 van goedkope particuliere vakantiehuizen in Lyme Regis via verhuur platformen als VRBO, Natuurhuisje.nl, Novasol, Interhome, Airbnb, Holidu.
  9. Hostels & herbergen: budgetvriendelijke accommodatie op een gunstige plek (heel relevant voor backpackers).
  10. Seniorenkorting & Familievoordeel: een gunstige prijs voor families met kleine kinderen en 80-plussers.

Goede en betrouwbare last-minute boekingssites

Via internet een mooi last-minute hotel boeken in Lyme Regis voor vanavond met een mooi prijsje? Er bestaan betrouwbare vergelijkingswebsites die een compleet aanbod hebben. In onderstaand schema geven we een toelichting op de meest gebruiksvriendelijke boekingsplatformen en vergelijkingssites. Je vindt hier ook beschikbare hotels in Rhymney.

  1. Top 10 hotels Lyme Regis Booking.com: priority klantenservice op alle boekingen voor vaste klanten.
  2. Airbnb: overnachten op een unieke plek bij mensen thuis.
  3. Tripadvisor: het grootste reisplatform met de meeste reviews.
  4. Expedia: een complete vakantie boeken met hotel, vliegticket en huurauto.
  5. Hotelspecials.nl: leuke specials zoals wellness, diner-arrangement en gratis extra nacht.
  6. Hotels.com: goede hotel-app met al het aanbod (tegen wel 10% korting).
  7. Trivago: vergelijkingsplatform voor hotels over de hele wereld.
  8. Skyscanner: een van de grootste zoekmachines voor vluchten en hotelkamers.
  9. Agoda.com: vakantieappartementen voor kort of lang verblijf.
  10. Google Hotels / Travel: gemakkelijk prijzen van accommodaties in de buurt opvragen.

Het actuele weerbericht voor Lyme Regis (april 2024)

In Groot Brittannië is er een zeeklimaat. Een uitstekende reisperiode is zomermaanden. Dit is een super reistijd om samen de natuur te ontdekken. In de zomer komt de gemiddelde temperatuur uit op 19,2 graden. Het tijdsverschil is: 1 uur vroeger (UTC+01). In de lijst hieronder verstrekken we het weerrapport voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de komende week.

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


De meest gestelde vragen en antwoorden over jouw vakantie

Wat is de overnachtingsprijs van een hotelkamer in Lyme Regis?

Een gemiddelde accommodatie in Lyme Regis bedraagt €134,10 voor 1 overnachting. Een weekendje (vrijdag tot maandag) kost gemiddeld €402,40. Voor een stijlvol wellnesshotel is dit al snel €265,40 voor 1 hotelkamer. Verhuurders vragen voor het goedkoopste hotel €86,50 voor 1 nacht. Een ontbijtje in de ochtend reserveer je al voor €10,00 per reiziger extra. De prijsindicatie van de accommodatie wordt samengesteld op basis van: ligging ten opzichte van bezienswaardigheden, reisperiode, aantal sterren, het type logies en overige wensen zoals wellness of airco.

Hoe reserveer ik een goed hotel in Lyme Regis?

In deze buurt kan je kiezen uit exclusieve overnachtingsplekken. Deze hotelkamers hebben een interessante prijs-kwaliteitverhouding. De vestiging, het meubilair, het comfort en bar/lounge hebben een uitstekende score. Op hotel platforms als Tripadvisor, Agoda & Social Deal kan je de kamers probleemloos categoriseren op reviews om de beste hotels in Lyme Regis voor gezinnen te bekijken.

Wordt het meenemen van een hond gedoogd?

Bij het grootste deel van de hotelaccommodaties in Lyme Regis worden huisdieren niet toegelaten? We zien wel een trend in het aantal hotels met hond toegestaan. Denk aan accommodaties nabij een natuurgebied waar je prachtig kunt wandelen met jouw viervoeter. Er zijn wel een aantal regels: Bij de hotelboeking voer je in of- en hoeveel huisdieren je meebrengt. Als jij je houdt aan de voorwaarden is er niks aan de hand. Zorg dat hij niet onder de modder binnenkomt en laat hem niet op het bed.

Welke mogelijkheden heb ik voor inchecken en uitchecken?

Bij 90% van de slaapplekken is de receptie open voor check ins vanaf 16:00 op de eerste dag. Bij veel verblijven check je op de vertrekdag uit direct na het ontbijt (rond 12:00). De precieze tijdstippen van in- en uitchecken zijn per hotelketen weer anders. Vraag het voor de zekerheid na bij de receptie. Bij sommige accommodaties kan je vroeger aankomen (vroege check-in) of extra lang uitslapen middels een late check-out.

Kan je deze regio eenvoudig bereiken?

Deze Engelse gemeente is prima te bereiken met auto of OV. Je kunt reizen vanaf stations in London, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Holyhead, Liverpool, Manchester, Newcastle, Cambridge, York, Southampton, Windsor, Bristol met de London North Eastern Railway (LNER). Treinkaartjes en reistijden vind je op www.lner.co.uk. Liever vliegen? Kies dan luchthavens zoals Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester (MAN). De nationale luchtvaartmaatschappij is British Airways (ticket-informatie vind je op www.britishairways.com). Ga naar www.gov.uk voor duidelijke instructies over vervoer en verkeer. Voor het aanvragen van bijvoorbeeld een tijdelijk reisdocument moet je contact opnemen met de Nederlandse ambassade (38 Hyde Park Gate, South Kensington, London SW7 5DP).

Bron:
Hotel Lyme Regis: Gezellige Engelse vakantiebestemming gelegen in
Lyme Regis, Engeland, Groot Brittannië.
Google Maps / GPS: 20-21 Coombe St, Lyme Regis DT7 3PR, UK.
Latitude: 50.72654000. Longitude: -2.93477000.