Beste hotels in Otley boeken

Verblijf jij graag in een voordelig hotel in Otley? Men noemt dit een gezellige vakantiebestemming in het gewest Engeland in een bijzonder deel van Groot Brittannië. In dit stukje reserveer je gemakkelijk drie sterren vakantieaccommodaties, authentieke B&B’s, grote huurhuizen, bungalowparken en staplekken voor eigen tent of caravan. Altijd een geschikte accommodatie voor een meivakantie, citytrips of als je een zakelijke reis maakt. Hulp nodig bij het vinden van de juiste kamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Met onze handige keuzetool delen we geschikte Engelse hotelkamers. Daarbij kan je hotelzoekmachines vergelijken, gevonden kamers boeken en actuele acties inzien.

  • Rondom Otley heb je verscheidene vakantieaccommodaties en chalets.
  • Bekend hotel: Dream home.
  • Elke dag geniet je van: een volledig ingerichte kamer met sanitair, een opgemaakt bed en andere voorzieningen zoals WiFi.
  • Boek gunstig geprijsde hostels of een drie-sterren Engels resort.
  • Een schitterende vertreklocatie om de goed beboste omgeving en leuke dorpjes van Engeland te beleven.
  • De huidige gemiddelde prijs van een centraal gelegen hotelkamer in Otley met goed ontbijt is in 2024 zo’n €131,70 per nacht.
Booking.com
PlaatsOtley
RegioEngeland
LandGroot Brittannië
Navigatieadres1-9 Market Pl, Otley LS21 3AQ, UK
Afstand vanaf Utrecht499 kilometer
Kostenindicatie hotelkamer€131,70
Plaatselijk hotelCARLO MAGNO

Zoek goedkoop hotel in Otley

Ga jij een stedentrip maken of ben je aan het zoeken naar een kamer voor een zakelijke trip? Een voordelige hotelkamer in Otley reserveren hoeft niet moeilijk te zijn. Elke ochtend een heerlijk ontbijt, een gescheiden badkamer, roomservice en slapen in een comfortabel bed. En ook: een strak opgemaakt bed en de schoonmaak wordt gedaan. De standaard prijs van hotelboekingen variëren soms per dag. Wij geven je tips bij het vergelijken van een hotelverblijf met de beste prijs. Gebruik hiervoor je het hotelchecker.nl stappenplan.

Goedkope hotelovernachting in Otley boeken inclusief ontbijt

  1. Kies incheckdatum en uitcheckdatum

    Begin als eerste met het aanklikken van een reisbestemming. Je kunt denken aan het centrum van Otley of in een bepaalde wijk. In de volgende stap selecteer je een incheckdatum (start van het verblijf) en het totale aantal dagen. Niet vergeten: vakantieperiodes die niet in een schoolvakantie of weekend vallen zijn meestal gunstiger geprijsd.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Markeer het aantal volwassenen en of er in het reisgezelschap ook kinderen zitten. De hotelzoeker vraagt vaak ook om de leeftijd van de kinderen. Voor families kun je zoeken naar prettige familiekamers. Kleine baby’s (t/m 2 jaar) verblijven doorgaans gratis. Soms kan je tijdens het maken van de boeking het gezelschap verdelen over meerdere kamers.

  3. Kies jouw budget

    Kies jouw budget per nacht. Bijv. uiterlijk €107,50 per nacht. Een standaard goede hotelovernachting in Otley ligt hier op €131,70 (exclusief toeristenbelasting en boekingskosten). Voor een exclusief verblijf betaal je al gauw €270,40. Krijg jij geen accommodaties te zien? Probeer dan breder te zoeken. De hotelvergelijker zal diverse hotels laten zien die overeenkomen met jouw vakantieperiode, het reisgezelschap en jouw budget per overnachting.

  4. Populaire filters

    De site laat nu hotelaanbiedingen zien die overeenkomen met jouw zoekwensen. Je kunt dit verder filteren. Perfecte filters zijn verblijfstype, aantal hotelsterren, beoordelingen, betaalopties, buurtschap, afstand tot het strand, parkeermogelijkheden, kookvoorzieningen / ontbijt en policy voor huisdieren. Tip: gebruik ook deze filters: wifi / draadloos internet, speeltuin, restaurant, fitness / sauna, zwembad, wellnesscentrum / spaen uiteraard rookvrije kamers, aanwezigheid lift, kamer uitzicht, televisie, fietsverhuur, jacuzzi / bubbelbad.

  5. Afronding van de boeking

    Kies een verblijf en klik door naar het overzicht met prijzen. Maak jouw keuze uit de verschillende kamers, voorkeuren voor ontbijt en eventueel flexibele omboekingsvoorwaarden. Check de aanvullende voorwaarden en vul jouw persoonlijke gegevens in. Soms moet je ook je aankomsttijd doorgeven. Je kunt extra’s kiezen of een speciaal verzoek achterlaten. Zo kan je vragen om een kamertype. Er worden verschillende betaalmethodes aangeboden zoals creditcard en steeds vaker ook iDeal. Incidenteel kan je achteraf betalen (soms is validatie creditcard wel noodzakelijk).

Maak gebruik van de meest lucratieve goedkope hoteldeals in Otley

Kies jouw aankomstdatum en check de beschikbare voordeelacties

Keuzehulp: de meest populaire hotelkamer in Otley reserveren

Otley is een bestemming in Groot Brittannië. Een populair uitstapje is hoofdstad London. In dit land wonen circa 60 miljoen mensen. De belangrijkste taal is Engels. Aanvullende details: de landcode is +44, de netspanning van de elektriciteit is 230 Volt. Je betaalt hier met de Britse pond (GBP). In dit gewest zijn er uitstekende hotels, hostels, campings en andere type accommodaties. In de bijgaande gids tref je meer info over de segmenten logementen waar je terecht kunt voor een overnachting.

Handige info over mogelijkheden rondom hotelovernachtingen

Slaapplekken zijn onder te verdelen in diverse categorieën. Voor iedere vakantieganger is er een nachtverblijf te vinden. Zoek jij een passende slaapgelegenheid? In de volgende weergave bieden wij een samenvatting van vaak gekozen en populaire hotels in Otley voor stellen, singles en gezinnen.

  • Luxe hotel: start jouw onbezorgde vakantie in een 3 sterren of 4 sterren accommodatie.
  • Boutique hotel (Boetiekhotel): ervaar een uniek verblijf in je eigen bijzonder suite.
  • Appartement (aparthotel): een ruime accommodatie met eigen kookvoorzieningen.
  • Hostel (jeugdherberg): een gezellige plek waar je terecht kunt voor een goedkope overnachting.
  • Wellness hotel (Spa): geniet van een massage, beautybehandelingen en heerlijk eten.
  • Familiehotel: reis met jouw gezin naar de leukste plekken en slaap in een kindvriendelijke hotelkamer.
  • Zakelijk hotel: bij het zakelijk overnachten is inbegrepen: ontbijt & lunch, centrale ligging, WiFi (draadloos internet), vergaderruimtes, conferentiezalen, gratis parkeren.
  • Vakantiepark: volop activiteiten voor de kinderen in een prachtig vakantiehuisje.
  • Bungalow (cottage): een landelijke chalet met ligging in het groen.
  • Camping (glamping): het kamperen wordt extra leuk in een vouwwagen, stacaravan, lodgetent, bijzettent, caravan, mobile home.
  • Bed & Breakfast (Pension): wanneer je houdt van een bijzonder verblijf inclusief logies & ontbijt.

Zoek op voorzieningen

Het online speuren naar hotel-aanbiedingen doen we steeds meer. Je kunt zeer gericht zoeken op zaken zoals verzorgingstype, activiteiten, ligging, reviews, faciliteiten, aantal sterren. In de alinea hieronder bieden we de belangrijkste kamervoorzieningen die je kunt aanvinken.

  • Met sauna: heerlijk samen genieten in de stoom- of infraroodsauna of stoombad.
  • Met jacuzzi (whirlpool): geniet samen met je partner van een romantische hotelkamer met bubbelbad.
  • Hotel met zwembad Otley: lekker baantjes trekken of een bommetje maken in het water.
  • Met balkon / terras: samen genieten van een bijzondere kamer met uitzicht.
  • Hondvriendelijk hotel: de mooiste dierenhotels waar jouw huisdier ook mee mag.
  • Met fitness: exclusieve fitness, gym en soms persoonlijke begeleiding.
  • Rolstoelvriendelijk: zeer goede toegankelijkheid voor mindervaliden (inclusief lift).
  • Gratis parkeren: zet je auto op de private parkeerplaats of langs de kant van de weg.
  • Gratis annuleren: gemakkelijk en flexibel een andere kamer of datum kiezen.
  • Overig: casino, tennis, golf, fietsverhuur, bowling, squash.

Onderzoek reis accommodaties met fraaie ligging

Behalve de accommodatie is de vestigingsplaats van invloed op de boeking. Boek jij een reis verblijf in de binnenstad van Otley, vlakbij bepaalde attracties of liever midden in de natuur? In de bullets hieronder vind je alles over de populaire locaties.

  • Hotel in de natuur: prachtig wandelen, fietsen of picknicken vanuit jouw natuurhuisje.
  • Aan het water: reserveer een overnachting bij een rivier, meer of zwemvijver.
  • Hotel aan zee (de kust): elke dag iets nieuws te ontdekken nabij het strand.
  • Hotel in het bos: een prachtige plek in ieder seizoen van het jaar.
  • Vlakbij het centrum: op loopafstand van winkels, restaurants en bioscoop.
  • Bij luchthaven Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester (MAN): boek een hotel met openbaar vervoer mogelijkheden.
  • Bij treinstation: doorreizen via stations als London, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Holyhead, Liverpool, Manchester, Newcastle, Cambridge, York, Southampton, Windsor, Bristol.

Goedkoop overnachten in Otley voor dit weekend?

Vergelijk hotelverblijven en boek de ideale overnachtingsplek

Filter op kamergrootte

Reis je met een klein gezelschap, voor een zakelijke gelegenheid of ook met kinderen? Zoek je een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer? Bij het bespreken van een geschikt hotel dan kies je natuurlijk het aantal personen. De boekingssite geeft dan enkel hotelkamers die interessant zijn voor jouw reisgezelschap.

  • 1-persoonskamer (single-room): zakelijke hotelkamer voor werk.
  • 2-persoonskamer (double-room): ga jij voor een voordelige kamer of juist de premium junior suite?
  • Kamer 3 personen: vaak met tweepersoonsbed dat uit elkaar gezet kan worden.
  • Kamer 4 personen: grote vierpersoonskamer met 4 aparte bedden.
  • Familiekamer: een gezinskamer is vaak uitgerust met een babybedje/kinderbedje.
  • Slaapzaal backpackers (hostel): slapen met andere reizigers op een stapelbed.

Kies verzorgingsniveau (logies, halfpension, volpension)

In een hotel heb je eigenlijk alles bij de hand. Er zijn extra services bij te boeken. Tijdens het boeken van een vakantie zijn er een aantal verschillende verzorg-arrangementen. We lichten deze graag toe.

  • Logies & ontbijt: elke ochtend een heerlijk ontbijt geserveerd.
  • Halfpension: naast slaapplek heb je recht op een ontbijtje en een diner in de avond.
  • Volpension: ontbijt, lunch en diner zijn inclusief bij je overnachting.
  • All-inclusive: onbeperkt genieten van lekker eten en drinken (vaak in buffetvorm).
  • Roomservice: je kunt de receptie bellen voor eten of drinken op de kamer.
  • Restaurant (buffet): je kunt soms zelfs à la carte eten (uitgebreide menukaart).
  • Bar & Lobby: een afzakkertje doen in de gezellige hotel bar.

Ontdek bijzondere B&B’s in Otley

Een bed and breakfast is een gezellige en knusse accommodatie waar je meestal 2 of 3 nachten verblijft. Gewoonlijk zijn deze b&b’s gevestigd in een huis. Het unieke van een B-en-B is het persoonlijke contact, een vers ontbijt en de rust en kleinschaligheid. In veel gevallen kun je hier goedkoper overnachten dan een hotelkamer. Zie ook het hotelaanbod in Market Lavington.

  • Heerlijk slapen en ontbijten in een bijzondere Engelse B&B accommodatie.
  • Krijg tips van de eigenaar voor lokale uitstapjes.
  • Een persoonlijke slaapplek in Otley en regio.

Welke vakantiemaanden in 2024 zijn populair?

Een hotelverblijf is geschikt voor een kortdurende vakantie. Bijvoorbeeld een weekje weg of een complete schoolvakantie. Rondom deze locatie is er van alles te doen voor gezinnen met kids, alleenstaanden en oudere reizigers. Bijgaand tref je enkele vaak gekozen vakantieperiodes voor 2024.

  • Weekendje weg: overnacht vlakbij de top-bezienswaardigheden tijdens een stedentrip.
  • Midweek: de goedkoopste kamers vind je tussen maandag en vrijdag.
  • Zomervakantie: een aangename hotelkamer met airco in juli en augustus.
  • Herfstvakantie: probeer eens een betaalbare en bijzondere homestay.
  • Kerstvakantie: neem je partner of kinderen mee om oud en nieuw te vieren.
  • Voorjaarsvakantie: boek een pakketreis (vlucht + hotel) en ervaar het gemak van 1 aanspreekpunt.
  • Meivakantie: zoek een leuk pension en ga erop uit met de fiets (of wandelend).
  • Feestdagen: beperkte beschikbaarheid rondom: Pasen, Pinksteren, Onafhankelijkheidsdag, Oudjaarsdag, Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag.

hotel-boeken-otley-groot-brittannie

De aantrekkelijkste hotel Otley aanbiedingen april 2024

Een weekje weg reserveren is doorgaans niet goedkoop. We bieden praktische trucjes om een goedkope boeking te plaatsen voor een overnachting in Otley. Hotelprijzen zijn per dag weer anders. Een doorsnee kamer kan soms bij diverse sites worden verkocht tegen verschillende tarieven. Het is essentieel om de hoteldeals even goed te vergelijken. In de volgende uitleg delen we de handigste tips. Aanvullend bekijk je ook het aanbod huuraccommodaties in Linthwaite.

10 veelgebruikte bespaartips voor gunstige hotelprijzen in april 2024

  1. Last-minute: als je vlak voor vertrek boekt kan je vaak profiteren.
  2. Vroegboekkorting: een speciale actie voor mensen die heel vroege in het jaar al boeken.
  3. Vergelijkingswebsites: Bezoek Booking.com, Priceline, Expedia, Trivago, HotelSpecials, Skyscanner of onder andere Momondo, Hotelscombined, Airbnb, Hotels.com, FareCompare, KAYAK om zeker te zijn van de laagste prijs.
  4. Rechtstreeks boeken bij hotels: sommige ketens zoals Holiday Inn, Ibis, Scandit Hotels, Premier Inn, Radisson Blu, Mercureof Marriott, Accor, NH Hotels, Hilton, Van der Valk, Novotel bieden soms lagere kamerprijzen wanneer je direct boekt.
  5. Kortingscodes: zoek altijd naar kortingsacties via dealsites zoals Vakantieveilingen, Social Deal, HotelSpecials, SecretEscapes, Hotelhunter, Weekendjeweg.nl.
  6. Pakketreizen: zoek naar een hotel met vlucht (met vervoer van en naar de luchthaven) voor een goedkope vakantie en altijd 1 aanspreekpunt.
  7. Verblijf buiten het centrum: de goedkoopste herbergen kom je tegen buiten het drukke centrum.
  8. Particulier vakantiehuisje: vergelijk in april 2024 goedkope particuliere vakantiehuizen in Otley via boekingsplatformen als Holidu, Belvilla, Interhome, VRBO, Novasol, Airbnb.
  9. Hostels & herbergen: een kamer zonder luxe met een goede ligging (veel geboekt door backpackers).
  10. Familievoordeel & Seniorenkorting: extra lage kamerprijzen voor families met (jonge) kinderen en AOW’ers.

Goede en betrouwbare last-minute boekingssites

Direct een bijzonder last-minute hotel boeken in Otley voor vanavond voor een aantrekkelijke prijs? Online zijn er flink wat hotelzoekers die een ruim assortiment aanbieden. In de lijst hieronder ontdek je de meest prettige boekingsplatformen en vergelijkingssites. Je kunt ook doorklikken voor beschikbare hotels in Guiseley.

  1. Top 10 hotels Otley Booking.com: meer dan 220 landen, 40 talen en 28 miljoen accommodaties.
  2. Airbnb: een actueel aanbod in meer dan 100.000 steden in de wereld.
  3. Tripadvisor: bekijk meer dan 1 miljard reviews en beoordelingen.
  4. Expedia: boek een stedentrip inclusief overnachting, vlucht en auto.
  5. Hotelspecials.nl: aantrekkelijke last-minutes door heel Europa.
  6. Hotels.com: 10% extra korting met Hotels.com Rewards.
  7. Trivago: slimme vergelijker die meerdere boekingssites tegelijkertijd vergelijkt.
  8. Skyscanner: metasearch zoekmachine voor hotels en vluchten.
  9. Agoda.com: appartementen huren voor langere periodes.
  10. Google Hotels / Travel: op basis van locatiegegevens en recente zoekopdracht de beste kamer.

Het laatste weerbericht voor Otley (april 2024)

In Groot Brittannië is er een zeeklimaat. Een prettige reisperiode is zomermaanden. Dit is een super reistijd om samen de natuur te ontdekken. De gemiddelde zomertemperatuur is 19,3 °C. Het tijdsverschil is: 1 uur vroeger (UTC+01). In de lijst hieronder bieden we het actuele weer voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de 7 dagen daarna.

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: vragen over zorgeloos op vakantie gaan

Wat is het tarief van een hotelkamer in Otley?

Een gemiddelde accommodatie in Otley komt uit op €131,70 voor 1 verblijf. Een regulier weekend kost je gemiddeld €395,00. Voor een deftig 3 of 4-sterren hotel zal je moeten denk aan €270,40 voor 1 hotelkamer. Men rekent het goedkoopste hotel €87,50 voor 1 dag. De ochtend beginnen met een ontbijt boek je erbij vanaf €10,75 per vakantieganger extra. De totaalprijs van de hotelkamer hangt af van: het soort verblijf, reisperiode, aantal sterren, verzorgingstype en de beschikbaarheid van exclusieve services zoals een wasmachine of wifi op de kamer.

Waar moet ik op letten voor een goed hotel in Otley?

In deze buurt vind je comfortabele hotelkamers. Deze hotelkamers worden gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteitverhouding. De omgeving, de meubels, roomservice en de faciliteiten krijgen een goede beoordeling. Op hotelzoekmachines als Trivago, Agoda en onder andere voordeeluitjes.nl kan je kamers gemakkelijk filteren op rating om de beste hotels in Otley voor gezinnen te zoeken.

Kan ik een hond meenemen?

Bij veel hotelaccommodaties in Otley zijn huisdieren niet gewenst. Je kunt tegenwoordig eenvoudig zoeken op hotels met hond toegestaan. Bijvoorbeeld bij verblijfsaccommodaties in een buitengebied waar je heerlijk kunt wandelen. Let er wel op dat jij je houdt aan de regels: Bij de hotelreservering worden extra kosten voor een huisdier in rekening gebracht. Lees online de voorwaarden natuurlijk goed door. De hond houd je natuurlijk aangelijnd en vermijd dat hij op het bed gaat.

Wat zijn de eisen voor inchecken en uitchecken?

Bij veel van de hostels doe je de incheck vanaf 4 uur ’s middags (op de dag van de start van je vakantie). Normaal gesproken moet je uitgecheckt zijn in de ochtend (tussen 10:00 – 11:00). De kloppende incheck en uitcheck tijden zijn per accommodatie weer anders. Het staat ook op de website van het hotel. Tegen een meerprijs kan je vroeger aankomen (vroege check-in) of extra lang uitslapen middels een late check-out.

Kan je deze regio eenvoudig bereiken?

Deze Engelse plaats is prima te bereiken met auto of OV. Je kunt bijvoorbeeld reizen via stations als London, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Holyhead, Liverpool, Manchester, Newcastle, Cambridge, York, Southampton, Windsor, Bristol met de London North Eastern Railway (LNER). Treinkaartjes en reistijden vind je op www.lner.co.uk. Bovendien is er een goede aansluiting op luchthavens zoals Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester (MAN). Je kunt kiezen voor British Airways (vliegtickets kan je verkrijgen via www.britishairways.com). Check ook www.gov.uk voor opheldering ten aanzien van reizen en veiligheid. Voor het aanvragen van bijvoorbeeld een tijdelijk reisdocument is er een aanspreekpunt bij de Nederlandse ambassade (38 Hyde Park Gate, South Kensington, London SW7 5DP).

Bron:
Hotel Otley: Gewilde Engelse overnachtingsplek gelegen in
Otley, Engeland, Groot Brittannië.
Google Maps / GPS: 1-9 Market Pl, Otley LS21 3AQ, UK.
Latitude: 53.90553000. Longitude: -1.69383000.