Beste hotels in Saint-Saturnin boeken

Op zoek naar een stijlvol hotel in Saint-Saturnin? Dit is absoluut een gezellige vakantielocatie nabij Pays de la Loire in het fraaie Frankrijk. Op deze vakantiebestemming is er veel te kiezen wat betreft luxueuze accommodaties, aantrekkelijke B&B’s, prachtige chalets, resorts, parken en staanplaatsen op campings. Perfect voor een lang weekend, cultuurreizen, of een zakenreis. Hulp nodig bij het boeken? Wij zijn er voor jou! Met de speciale keuzetool bespreken we fijne Franse hotelkamers. Evengoed kan je hotel vergelijkingssites vergelijken, specifieke kamers aanvragen en actuele aanbiedingen checken.

  • Rondom Saint-Saturnin kan je een keuze maken uit veel leuke hotels en huurhuizen.
  • Populair hotel: The Maltings Hotel.
  • Elke dag geniet je van: een badkamer van alle gemakken voorzien, fluweelzachte kussens, en elke ochtend een fijn ontbijt.
  • Verblijf in budget-hostels of een exclusieve wellness Frans resort.
  • Een prachtige uitvalsbasis om de geweldige gebieden en culturele kant van Pays de la Loire te bezoeken van .
  • Het gemiddelde tarief van een centraal gelegen hotelkamer in Saint-Saturnin met goed ontbijt bedraagt €149,20 per nacht.
Booking.com
PlaatsSaint-Saturnin
RegioPays de la Loire
LandFrankrijk
Navigatieadres5000 Rue de l’Église, 72650 Saint-Saturnin, France
Afstand vanaf Utrecht571 kilometer (km)
standaardkosten per overnachting€149,20
Populair hotelRoss Cottage

Zoek goedkoop hotel in Saint-Saturnin

Kijk jij naar een leuke citytrip of ben je aan het kijken naar een kamer voor zakelijke gelegenheden? Een voordelige hotelkamer in Saint-Saturnin reserveren kan eenvoudig via internet. Een lekker vers ontbijt, de beschikking over een badkamer, diverse horecagelegenheden in de buurt en slapen in een comfortabel bed. En het mooiste is: een mooi opgemaakt bed en altijd inclusief schoonmaak. De normale prijzen van overnachtingen in een hotel zijn per aanbieder en incheckdatum weer anders. Hopelijk helpen onze tips bij het verkrijgen van de kamer met een goedkope prijs. We leggen alles kort en bondig uit in dit praktische vijfstappenplan.

Goedkope hotelovernachting in Saint-Saturnin boeken inclusief ontbijt

  1. Datum van inchecken en uitchecken

    Filter de lijst op reisbestemming en kies een plek. Denk aan het centrum van Saint-Saturnin of rondom een specifieke wijk. Hierna kies je de incheckdatum van je voorkeur en de dag van uitchecken. Niet vergeten: overnachtingen buiten schoolvakanties en/of een weekend zijn vaak voordeliger.

  2. Kies groepsgrootte

    Klik het aantal volwassen reizigers aan en of er ook kinderen verblijven. De hotelzoeker vraagt vaak ook om de leeftijd van de jongste reizigers. Voor grotere groepen bestaan er tegenwoordig fijne familiekamers. Kids (baby’s) tot 2 jaar mogen vaak gratis mee. Indien gewenst kan je de reizigers in verschillende kamers indelen.

  3. Prijs per kamer per nacht

    Bepaal hoeveel je wil uitgeven. Bijv. uiterlijk €97,50 per accommodatie per nacht. Een basic goede hotelovernachting in Saint-Saturnin kost plus minus €149,20 (excl. toeristenbelasting & boekingskosten). Voor een 4-sterren accommodatie ga je richting de €304,00. Levert je zoekopdracht niks op? Verhoog dan je budget. Het hotelplatform zal nu een weergave met geschikt hotels tonen die kloppen met jouw vakantieperiode, het reisgezelschap en het gekozen budget.

  4. Zoekopdracht specificeren

    Jij kunt nu de hotelaanbiedingen zien die overeenstemmen met je vakantiewensen. Het kan handig zijn om extra filters te gebruiken. Praktische filters zijn accommodatietype, de sterrenclassificatie, beoordelingen, manieren van betalen, gebied, afstand tot bezienswaardigheden, parkeeropties, gratis ontbijt, en de actuele regels omtrent huisdieren (honden). Overige filteropties zijn: wellnesscentrum / spa, wifi / draadloos internet, speeltuin, fitness / sauna, zwembad, restauranten tevens jacuzzi / bubbelbad, fietsverhuur, aanwezigheid lift, kamer uitzicht, televisie, rookvrije kamers.

  5. Boeking voltooien en betalen

    Kies een van de getoonde hotels en controleer de actuele prijzen. Geef je voorkeur door voor kamertypes, opties voor ontbijt en de gewenste boekingswaarden. Controleer de kleine lettertjes en vul je contactgegevens in. Soms moet je ook je aankomsttijd doorgeven. Extra opmerkingen kunnen in de laatste stap worden doorgegeven. Zo kan je vragen om een extra bed. Je kunt de betaling voldoen middels bancontact, iDeal, creditcard of Paypal. Af en toe hoef je pas in het hotel achteraf te betalen.

Profiteer van de interessantste goedkope hoteldeals in Saint-Saturnin

Bekijk beschikbare hotels en scoor de nieuwste voucheracties

Hulp bij boeken: de beschikbare hotelkamer in Saint-Saturnin reserveren

Saint-Saturnin is een fijne plek in Frankrijk bekend om haar geliefde hoofdstad Parijs. In dit land hebben ze zo’n 60 miljoen bewoners. De nationale taal is Frans. Onmisbare details: de internationale belcode is +33, de stroomsterkte is 230 Volt. In deze regio kan je betalen met de Euro (EUR). In deze regionen kan je kiezen uit uitstekende hotels, youth hostels en andere plekken om te overnachten. In de toelichting hieronder vind je achtergrondinformatie over de diverse soorten logementen waar je heerlijk kunt slapen.

Lijst met opties voor hotelovernachtingen

Slaapplekken zijn onder te verdelen in diverse categorieën. Voor elke bezoeker is er een geschikt nachtverblijf. Welke slaapgelegenheid is geschikt voor jou? In de volgende alinea check je een rijtje met de meest populaire hotels in Saint-Saturnin voor stellen, families en groepen.

  • Luxe hotel: geniet van extra luxe in een 3-sterren of 4-sterren accommodatie.
  • Boutique hotel (Boetiekhotel): kleinschalige plekken met mooie suites en goede service.
  • Appartement (aparthotel): een individuele woningen in een flatgebouw, vaak met enkele slaapkamers.
  • Hostel (jeugdherberg): bespreek een goedkope overnachting door te kiezen voor gedeelde slaapkamers.
  • Wellness hotel (Spa): geniet van o.a. Sauna’s & hamam, massages, zwembad en meer.
  • Familiehotel: kindvriendelijke hotelkamers met animatie en tal van sport- en speelvoorzieningen.
  • Zakelijk hotel: ruime mogelijkheden voor zakelijk overnachten met o.a. vergaderruimtes, gratis parkeren, centrale ligging, ontbijt & lunch, conferentiezalen, op rekening betalen.
  • Vakantiepark: genieten van een vakantiehuisje op een gezellig park.
  • Bungalow (cottage): een luxe chalet met ligging in het groen.
  • Camping (glamping): mogelijkheden voor kamperen zijn o.a. een lodgetent, mobile home, camper, bijzettent, stacaravan, caravan.
  • Bed & Breakfast (Pension): een plaatselijke accommodatie met logies & ontbijt.

Welke voorzieningen wil je gebruiken?

Via internet een hotel reserveren is niet meer weg te denken. Het is mogelijk om specifiek te zoeken op onderwerpen als activiteiten, verzorgingstype, aantal sterren, prijzen, ligging, faciliteiten. In de toelichting hieronder kan je aan de slag met exclusieve opties waar je op kunt zoeken.

  • Met sauna: genieten in eigen sauna, stoombad.
  • Met jacuzzi (whirlpool): een populaire romantische hotelkamer met bubbelbad.
  • Hotel met zwembad Saint-Saturnin: geniet van een aangenaam verwarmd binnenbad in de ochtend.
  • Met balkon / terras: reserveer een kamer met een mooi uitzicht.
  • Hondvriendelijk hotel: als je jouw huisdier liever niet alleen achterlaat op vakantie.
  • Met fitness: jouw dag beginnen in de gym die gratis toegankelijk is.
  • Rolstoelvriendelijk: bereikbaar met de lift, brede deuren, brede inloopdouche.
  • Gratis parkeren: je persoonlijke spullen en auto kun je veilig achterlaten.
  • Gratis annuleren: speciale omboekingsregeling voor flexibele gasten.
  • Overig: tennis, bowling, casino, golf, paardrijden, squash.

Vergelijk overnachtingsplekken op een bijzondere plek

Naast het soort hotel is ook de ligging een belangrijk aspect van de boeking. Geef jij de voorkeur aan een bungalow in de binnenstad van Saint-Saturnin, op korte afstand van attracties of eventueel in een afgezonderd gebied? Wij bieden je hieronder meer over de de meest gezochte locaties.

  • Hotel in de natuur: boek een natuurhuisje midden in een fraai natuurgebied.
  • Aan het water: geniet van het geluid van kabbelende golfjes aan een meer of rivier.
  • Hotel aan zee (de kust): geniet van adembenemende zonsondergang nabij het strand.
  • Hotel in het bos: vakantie met het hele gezin in de mooiste bossen.
  • Vlakbij het centrum: geniet van leuke winkeltjes en heerlijke restaurants.
  • Bij luchthaven Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD): vakantieverblijven met goede verbinding met openbaar vervoer.
  • Bij treinstation: doorreizen via stations zoals Parijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse.

Goedkoop overnachten in Saint-Saturnin voor dit weekend?

Doorzoek verblijfsaccommodaties en reserveer de beste kamer

Zoek op kamergrootte

Ga jij zelfstandig een reis maken, voor een zakelijke bijeenkomst of zoek je iets voor een grotere groep? Gaat je voorkeur uit naar een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer? Als jij een reservering wil maken voor een nachtverblijf moet jij het aantal reisgenoten doorgeven. Je ziet dan alleen nog hotels die voldoende ruimte bieden voor jouw vakantiegroep.

  • 1-persoonskamer (single-room): zakelijke hotelkamer voor een meerdaagse vergadering.
  • 2-persoonskamer (double-room): boek jij de betaalbare budget kamer of zoek je een exclusieve junior suite?
  • Kamer 3 personen: 1 losstaand bed/slaapbank met een tweepersoonsbed.
  • Kamer 4 personen: combinatie van tweepersoonsbed of aparte bedden mogelijk.
  • Familiekamer: neem een eigen babybedje/kinderbedje mee naar de gezinskamer.
  • Slaapzaal backpackers (hostel): slapen met andere reizigers op een stapelbed.

Kies jouw verzorgingsniveau

Je kunt bij een hotel terecht voor meer dan alleen slapen. Je kunt een arrangement kiezen dat past bij jouw wensen. Bij reservering van een hotelkamer kun je vaak kiezen uit meerdere arrangementen. We bieden graag wat meer inzicht in de mogelijkheden.

  • Logies & ontbijt: meest eenvoudige niveau inclusief ontbijt.
  • Halfpension: dit wil zeggen overnachting inclusief ontbijt en diner.
  • Volpension: ontbijt, lunch en diner worden compleet voor jou verzorgd.
  • All-inclusive: op elk moment van de dag kun je gratis eten en drinken.
  • Roomservice: bestel drinken en eten uit het restaurant en eet het op de kamer.
  • Restaurant (buffet): eten en drinken doe je in de aanwezige restaurants.
  • Bar & Lobby: lekker chillen in een loungestoel met een lekker drankje.

Reserveer aantrekkelijke B&B’s in Saint-Saturnin

Een bed and breakfast is een bijzondere en persoonlijke accommodatie wat veel gereserveerd wordt voor een korte vakantie. Doorgaans slaap je in of naast een normaal huis. Het leuke van een B-en-B is de persoonlijke betrokkenheid, een vers ontbijt en een onderscheidende locatie. Tevens is het voordeliger in vergelijking met een normaal hotel. Informeer ook zeker naar het hotelaanbod in La Milesse.

  • Van ’s ochtends tot ’s avonds verblijven in een lokale Franse B&B accommodatie.
  • De B&B eigenaar weet veel over de regio.
  • Een huiselijke slaapplek in Saint-Saturnin en nabijgelegen plaatsen.

Veel gekozen vakantiemaanden in 2024

Overnachten in een hotel is met name populair voor een korte trip. Denk dan aan een weekend van vrijdag tot maandag of een weekje tijdens de schoolvakantie. In de regio zijn diverse uitstapjes te maken voor jongeren, alleenreizenden en ouderen. Onderstaand bieden wij tips voor de meest gekozen reisperiodes voor 2024.

  • Weekendje weg: een mooie reisperiode voor een korte stedentrip.
  • Midweek: regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen bij grote hotelketens.
  • Zomervakantie: een comfortabele hotelkamer met airco zorgt ervoor dat je lekker slaapt.
  • Herfstvakantie: er zijn deze periode veel opties om een homestay te boeken.
  • Kerstvakantie: samen met familie oud & nieuw vieren in stijl.
  • Voorjaarsvakantie: de mooiste pakketreis-vakanties met vlucht en hotel.
  • Meivakantie: in een pension heb je veel mogelijkheden voor een leuk verblijf.
  • Feestdagen: wacht niet te lang met boeken rondom feestdagen: Onafhankelijkheidsdag, Pinksteren, Goede Vrijdag, Hemelvaartsdag, Pasen, Nieuwjaarsdag.

hotel-boeken-saint-saturnin-frankrijk

Alle hotel Saint-Saturnin aanbiedingen april 2024

Een vakantie reserveren kan soms in de papieren lopen. Onze expert kennen slimme manieren om extra te besparen op jouw overnachting in Saint-Saturnin. Hotelprijzen kunnen per uur veranderen. Een standaard kamer kan bij twee sites voor verschillende prijzen worden aangeboden. Het is daarom nodig om de hoteldeals even goed na te gaan. In de volgende uitleg bieden we bruikbare tips. Klik eventueel verder naar huuraccommodaties in Sarthe.

10 bespaartips voor betaalbare hotelprijzen in april 2024

  1. Last-minute: vlak voor vertrek maak jij je boeking rond.
  2. Vroegboekkorting: als je maanden van te voren boekt kan je soms ook extra korting krijgen.
  3. Vergelijkingswebsites: Vergelijk altijd prijzen op HotelSpecials, Priceline, Expedia, Trivago, Agoda, Booking.com & Momondo, KAYAK, Airbnb, Tripadvisor, Hotelscombined, FareCompare om zeker te zijn van de laagste prijs.
  4. Rechtstreeks boeken bij hotels: grote hotelketens als o.a. Premier Inn, Mercure, Ibis, Scandit Hotels, Best Western, Radisson Bluof Fletcher, Novotel, Accor, Hilton, Marriott, Van der Valk beschikken soms over een exclusief aanbod aan kamer op de eigen site.
  5. Kortingscodes: boek met promocodes via aanbiedingssites als Vakantieveilingen, SecretEscapes, Weekendjeweg.nl, Hotelhunter, Social Deal, HotelSpecials.
  6. Pakketreizen: zoek naar een hotel met vlucht (inclusief transfer) voor de beste deals en zekerheid over de kosten.
  7. Verblijf buiten het centrum: de meest voordelige bed en breakfast liggen niet in het centrum maar hier net buiten.
  8. Particulier vakantiehuisje: geniet in april 2024 van goedkope particuliere vakantiehuizen in Saint-Saturnin via onder andere Airbnb, Holidu, Natuurhuisje.nl, Belvilla, VRBO, Interhome.
  9. Hostels & herbergen: een basic-kamer met alle basis faciliteiten (met name gebruikt door backpackers).
  10. Familievoordeel en Seniorenkorting: gereduceerd tarief voor gezinnen met kinderen en mensen op leeftijd.

Top10 hotelboekingssites last-minutes

Eenvoudig en snel een populair last-minute hotel boeken in Saint-Saturnin voor vanavond voor de beste prijs? Tegenwoordig zijn er diverse hotelzoekmachines die dit heel gemakkelijk maken. In het volgende schema tonen we de meest prettige hotelzoekers en hotelvergelijkers. Check ook beschikbare hotels in Ceaucé.

  1. Top 10 hotels Saint-Saturnin Booking.com: kortingen die kunnen oplopen tot 10-20% voor vaste klanten.
  2. Airbnb: bijzondere accommodaties boeken op inspirerende plekken.
  3. Tripadvisor: overzicht met meer dan 1 miljard beoordelingen.
  4. Expedia: altijd boeken met goede voorwaarden rondom annuleren en inchecken.
  5. Hotelspecials.nl: leuke vakantieblog met goede tips voor verblijven.
  6. Hotels.com: extra voordeel bij ruim 1.000.000 accommodaties.
  7. Trivago: handige zoekmachine die de prijzen van grote boekingssites vergelijkt.
  8. Skyscanner: met de reisapp zoek je 24/7 onderweg naar leuke en bijzondere vakantiebestemmingen.
  9. Agoda.com: leuke artikelen over populaire bezienswaardigheden en bestemmingen.
  10. Google Hotels / Travel: veel informatie en reviews met direct link naar de officiële site.

Recente weerbericht voor Saint-Saturnin (april 2024)

In Frankrijk heb je het zeeklimaat. Een aangename reisperiode is mei, juni en september. Deze reistijd is positief om leuke bezienswaardigheden aan te doen. In juli en augustus is hier hier gemiddeld 26,4 graden celcius (℃). Het tijdsverschil is: geen (UTC+02). In het volgende overzicht tonen we de weersvoorspellingen voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en deze week.

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Vakantie FAQ: alle vragen en antwoorden op een rij

Wat betaal ik voor een hotelkamer in Saint-Saturnin?

Een standaard accommodatie in Saint-Saturnin komt uit op €149,20 voor 1 dag. Een weekend met 3 nachten boek je al voor €447,60. Voor een comfortabel 3 of 4-sterren hotel ga je al gauw richting de €304,00 per verblijf. Ze vragen voor het goedkoopste hotel €98,40 voor 1 verblijf. Een nachtje weg met ontbijt inbegrepen voeg je al toe aan de boeking vanaf €9,75 per hotelgast extra. De prijsindicatie van de slaapplek wordt berekend op basis van: ligging en type kamer, boekingsperiode, classificatie, verzorgingsniveau en de beschikbaarheid van exclusieve services zoals een spa of fietsverhuur.

Hoe zoek ik een goed hotel in Saint-Saturnin?

Nabij deze plaats vind je comfortabele huuraccommodaties. De hotelkamers zijn populair vanwege de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De centrale ligging, de slaapkamer, de horeca en service hebben een uitstekende score. Op boekingssites als HotelSpecials, Priceline en ook Weekendjeweg.nl kan je de kamers snel ordenen op reviewscores om de beste hotels in Saint-Saturnin voor gezinnen te selecteren.

Is mijn hond toegestaan in het hotel?

Bij heel veel hotelaccommodaties in Saint-Saturnin worden de huisdieren helaas niet binnengelaten. Gelukkig zijn er steeds meer hotels met hond toegestaan. Met name slaapplekken in een buitengebied waar je eenvoudig de hond kan uitlaten (wandelen of fietsen). De regels moet je vooraf goed doorlezen: Tijdens het boeken dien je aan te geven dat de huisdier meegaat. Volg de regels in het hotel altijd op. Ruim eventuele rommel direct op en laat hem niet op het bed.

Hoe zit het precies met inchecken en uitchecken?

Bij heel veel hostels is de receptie open voor check ins vanaf 15:00 op de aankomstdag. Vaak check je op de vertrekdag uit tussen 10:00 tot 12:00. De actuele incheck- en uitchecktijden zijn per bedrijf weer verschillend. De boekingssite zal deze info vaak tonen in de bevestigingsmail. Soms kan je gebruik maken van een vroege check-in of late check-out.

Hoe goed is het bereikbaar?

Deze Franse plek is zeer goed bereikbaar (OV). Er is een prima verbinding met stations zoals Parijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse middel de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Tickets kan je boeken op www.sncf.com. Bovendien is er een goede aansluiting op luchthavens zoals Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Hier vlieg je o.a. met Air France (vliegtickets kan je verkrijgen via wwws.airfrance.fr). Zie www.diplomatie.gouv.fr voor behulpzame info over veiligheid en reizen. Bij een persoonlijk noodgeval kan je een contactverzoek indienen bij de Nederlandse ambassade (7-9 Rue Eblé, 75007, Paris).

Bron:
Hotel Saint-Saturnin: Gewaardeerde Franse reisbestemming gelegen in
Saint-Saturnin, Pays de la Loire, Frankrijk.
Google Maps / GPS: 5000 Rue de l’Église, 72650 Saint-Saturnin, France.
Latitude: 48.05795000. Longitude: 0.15218000.